en bra början

sådär nu har jag börjat att ändra min design och vad tycker ni ?
jag ska be en vän att hjälpa mig lite me designen :) men nu ska ja ta mig nått att dricka och sedan smörja in tatueringen och tvätta bort sminket och liknande, ni vet som alla tejer gör innen dom ska sova, eller jag ska inte sova dock eftersom jag måste verkligen komma upp till skolan i morgon, men ska nog plugga till matteprovet som är nästa vecka så jag kan det bra :) men skriver senare peace!


in i minsta detalj



hej :) nu har jag vart hemma ett tag efter dagens påhitt :) som sagt var ju jag och johanna och tatuerade oss förut, ch det var jätte roligt att se johanna bli tatuerad för vi skrämmde upp henne massor innan, hahah, hon tyckte det gjorde ganska ont, men jag tyckte det var inget, men jag har ju tatuerat mig på värre stllen så det här var a pice of cake:) haha, men jag är jätte nöjd med min tatuering vart en liten i nacken, eller det är mitt person nummer i rommerska siffror och jag är skit nöjd, och det finns ingen som har en likadan för min är handmålad :) me likeii :) men ska nog lugna mig med tatueringar nu och köra på percingar istället.

tänkte sätta mig nu och fixa en ny design kanske, men får se om jag är något kreativ :)
men först en cigg.

peace!

jallajalla

hallo, sitter hemma hos johanna vi har fixat våra tatueringar idag fett med nice, men ska dra peace!

ne nu faan

ne nu fan ska jag verkligen hålla i bloggen och iaf ge er ett inlägg om dagen, haha vet inte hur många gånger jag har sagt det där men nu ska jag verklige, ska fixa designen och allt, men nu ska jag sova för i morgon blir det kanske skolan för rär lite förskyld och sen på kvllen blir det en tatuering:) men det får ni se i morgon :)


här är bild på dom tatueringarna jag har oh percingarna :)

bla bla blaa

hallå, sitter på min svenska nu, men slutar alldeles snart och då får man se vad som händer :) blir nog chilling:) men skriver när jag är hemma,

peace!
(har inga bilder på datorn)

helvete

ja så fort man får tillbaka datorn så pajar den igen, samma dag och precis när man startar den, fick den och då var den sönder, man bara tack guuud ! sitter på sista lektionen för idag sedan blir det en runda på stan och sen gymmet med brudarna :) sen får jag se vad som händer.

peace!

äntligen

nu har jag fått tillbaka min dator och den verkar funka som den ska:) sitter nu på min samhällskunskaps lektion och det är inte speciellt kul:( hsr även haft gympa innan på natilus träffade min gammla biologi lärare haha , han är värsta biffen ju :P  men nu ska jag väl vara uppmärksam på min lektion!

peace!

sliteen

hej hej ,sitter i skolan och har rättskunskap och det suger fyfan, måste nog vara det tråkigaste ämne jag nånsin haft:( helt slut är ja med somnade inte förän halv 4 inatt så är skapligt trött, nu är percingen klar med :)
peace!

school

hallå , sitter hemma börjar om 1 timme ungefär, jag vaknade vid halv 7 i morse av mig sjlv vet inte vad det är för fel på mig, förut så kom jag typ jämt försent för att jag inte orkade gå upp, men nu vaknar jag typ 3 timmar innan skolan börjar och om jag ska vara ärlig så är det faktiskt riktigt skönt, idag r det bara 2 lektioner eller det är en och samma fast den är uppdelad, sen så har jag ett prov och sen slutar jag:) men nu ska jag packa ner det sista och klä på mig sen bär det av till skolan :)


it's over

hej! ligger i min säng som vanligt typ haha:P helgen är nu slut och jag har väl haft en ganska bra helg i fredas vart det jobb med josse det var kallt men ändå kul :) igår började dagen dåligt men vart bättre mot natten:)

sitter och funderar på tatueringar, så får se om jag hittar på nått :)

peace!

shopppping

hallå! nu är jag hemma efter en heldags shopping med saknade lina! vi hade det jätte trevlig och jag hittade massor fint som jag ska visa er snart, men nu ska jag plugga så peace!


uppe med tuppen

hejhej! nu är jag vaken eller har vart det ett tag, igår så var det skolan sedan vart det ett spinningpass och min rumpa är helt slut typ, hahah, men det kanske blir ett till spinningpass idag med :) försöker dra med mig kelly till stan så jag kan shoppa nu innan rean tar slut :) vid 2 har jag gympa och då kör vi ju ett eget träningsschem så blir att peppa då med, men nu tror jag att ja ska fixa mig lite :)

peace!

las vegas

hallå! idag var det första dagen i skolan var i skolan typ en timme sen så gick jag hem igen lite onödig dag kännde jag, har sovit hela kvällen så nu sitter jag vaken kl 20 i 2 på natten istället, men ska försöka sova nu så jag orkar med dagen i morgon.

peace!

booorrriiing

hej! ligger i sängen som jag har gjort hela dagen eller hela kvällen rättaresakt eftersom jag vanade vid halv 6, men inatt blir det att dygna eftersom skolan börjar i morgon och jag måste komma upp så blir nog lättare att vara vaken.  jag undrar vad ni läsare vill se mer av i bloggen?  nu ska jag sätta mig och måla lite.

peace!

pål plutt

är fortfarande vaken, ligger i min sng och kollar på pål plutt fett med bra ju! hahah , ska nog ställa mig i duschen :)


back to life

hej! kl är 10 över 5 ungefär och jag är vaken sommnade en stund men vart väkt lika fort igen, det som är skönt är att jag är ledig idag iaf från skolan, men ska till läkaren vid 10 sedan hem till min bror sen ska jag fika och sedan blir det att vara med en kompis:) har jobbat hela helgen med så inga fester här inte, men får hoppas på nått roligt nästa helg :) men nu ska jag ta mig några nybakade mackor eller dom är några timmar gammal och kolla på tv :)

peace!


smoking up inside

hallå är, nu ska det här bli bättre jag lovar, vad har jag gjort på mitt jullov? inte så mycket bara tagit det lungt faktiskt och vilat upp mig nu för skolan. jag vet att klockan är mycket borde sova egentligen så det blir bäl sängen snart.

ikväll ha jag vart med lite olika personer först var jag med och johanna och erica och deras kompisar sen vart det käk, åkte lite bil med julia,bella och olivia med sen var jag med kelly och rida en stund med, men nu är jag hemma och det är ganska skönt faktiskt i morgon blir det jobb och på lördag med, så ska försöka få lite sömn nu.

peace!


gott nytt år försent

hej! gott nytt år lite försent här har inte haft tiden direkt att blogga nu, men nu är det ett nytt år så ska bättra mig.

iaf på nyår så jobbade jag från kl 15 till 20 sen hem till sara och där vart det att stressa kom till festen 2 minuter i 12 så tolvslaget han man med iaf, sen så vart det lite fest sen hem, har typ bara sovit helatiden, ikväll får vi se vad som händer kanske blir fest får se,

peace

RSS 2.0