fight

hej, har vart i skolan som vanligt idag, blir ingen dagens outfit heller så sorry! igår var jag ute hela kvällen kom hem vid 12 och då var jag så trött så somnade på stört, därför ingen uppdatering, men jag har inte lust att blogga nu för har världens fight med min mamma om en sak, men jag löser den på mitt sätt! kanske uppdaterar sen.

Move your feet

hej! nu är jag hemkommen från skolan min, har haft UF hela dagen och för er som inte vet vad det är så är det när man startar sitt eget företag :)  så har suttit och gjort bloggen där man kan följa hur utveklingen går:) bra va så kolla den:)
http://purplegorillas.blogg.se

snart blir det att dra ut med philip, tim och danne och chilla och umgås :) det tycker vi om.

jag hoppas bara på att min linnea ska bli frisk så vi kan köra premiären på DUNDERTISDAG!
och det är jag och linnea själva som har kommit på, och vi sitter hemma hos mig och äter massor med godis och andra tjockisgrejer. hahah, jag äter nästan aldrig godis på helgerna så nån dag måste man ha sin tjockisdag :)
aja i morgon är det skola igen som vanligt börjar 10 och slutar typ 4 jobbigt:( men men sånt är livet. på lördag blir det party ohc på fredag hoppas jag ;)
Peace out!


free like a bird

hallå! sitter i skolan och har UF, just nu sitter jag och väntar på att jeremie ska bli klar med loggan :) sen så är det bara att beställa allt och trycka och sånna grejer. slutar vid 2 idag, då blir det att vara med philip,danne och tim tror jag kanske ska träffa lilla natta med :)

Dagens outfit:


skorna är ett nytt inköp som gjordes i fredags :)


Frågestund


dålig victoria

hej, jag vet jag borde skämmas ska bättra mig nu jag lovar:)

i helgen har det vart supande för full rulle, vart på lascala(en krog i linköping) med sara,johan,fredde,aziz och några fler, riktigt roligt :) men nu kallar sängen på mig puss

godmorning world

hallå !
jag vet att det har varit dålig uppis men har inte haft orken till det:( men ska sätta igång nu, jag vaknade för ett tag sen sitter och väntar på att pappa ska komma och hämta mig så jag slipper gå till skolan:) men försig jag är en halvtimme försenad, men inte mitt fel utan vår katt försvan var ju tvungen att leta :P hahah

aja idag är det skola, sen stan en stund sen så är det nollning ikväll :) men ska fixa lite smått nu innan jag drar. så skriver nog i skolan, och i morgon börjar mina vanliga lektioner:( aja puss


min senaste tatuering:)

morning

hej!
sitter hemma nu och dricker mitt morgonkaffe :) snart blir det att fixa lite inför skolan :)

nollning

hallå där dålig uppis men har inte haft tiden till det!
nu ska jag berätta lite vad jag har gjort under dom senaste dagarna

Torsdag: jag hade nollning med dom nya 1:orna och det var jätte kul, och för er som inte vet vad det är så är det att dom som är äldre oftast dom som går i 3:an "nollar" 1:orna och det är mycket lärakännaövningar men 1:orna måste lyda 3:orna så det blir mycket ägg och annat skit. man skämmer ut 1:orna.


flyganfall: dom måste lägga sig ner och får inte resa sig förän vi säger till


Fredag: då var det ju min 17:års dag så vi var hur många som helst hemma hos min bästa vän josse och firade, kvällen var extremt rolig men det hände lite grejer som gjorde det dåligt men  det löste sig. så tack för alla grattis och en underbar kväll



Lördag: jag var först hemma hos bella och föra lite med några vänner och sedan vart det då stdsfesten, och åkte lite karusell och liknande en helt okej kväll, var sedan med johan och hans kompisar sen vid 4 tiden drog jag mig hemmåt.

Idag: jag har typ sovit hela dagen, men nu så sitter jag hemma hos johanna med natta och julia, och jag dygnar då, alltså jag ska vara vaken hela natten. och i morgon eller idag blir det ju så är det först skola sen blir det nollning med dom 1:orna, ska bli kul.

mörkret

hej!

gick hem till josse för hon var mörkrädd så blir att slagga här inatt :D

bapabapabapa

hej!
nu är jag hemkommen från lite äventyr:)
ne men jag gick upp kl 9 i morse duktig som jag är och gick till min gammla skola och hälsade på :) sen gick jag till min nuvarande skola, fats jag börjar inte förän i morgon:) men var tvungen att kolla in dom nya 1:orna ju hahh:D ne men vart med natta större del av dagen och dom har även renoverat skolan så den är skit fin nu:)

kom hem vid 3 typ så har ju varit hemma ett tag, men min låsas pappa fyller 51 idag så GRATTIS:) så hans mamma och pappa och hans dotter har vart här så vi har käkat lite tårta och sånt :) men nu ska jsg typ städa lite och fixa inför i morgon för då börjar jag skolan :)


ödla

hej!
nu har jag kommit hem och träffat josse,sophie,båtsman och nån kompis till båtsman:) har ju tatuerat mig idag med, skit nöjd är jag, :D

men nu ska jag chilla med film och sova:)

tagga inför fredag!!


ny design

tjaa!
som ni ser så har jag bytt lite färger här på bloggen och en ny header:) tänkte det var dags nu när jag stärtat med bloggandet igen:) säg till om det är nått ni tycker jag borde skriva om eller liknande:)


nu är det dags

hallå :)

håller fortfarande på med städningen:P jag är inte så bra på det.
i morgon blir det att gå upp tidigt för att göra en ny tatuering:) ni får se resultatet i morgon :D
kommer nog vara fullt med tatueringar på mig :P hahah
om 4 dagar fyller jag år med, det värsta året 17 fyfan bara väntan på allt :) sitter och chillar med musik nu, men ska väl forsätta med städningen och kolla på glee :D har redan sett alla avsnitt men det är så bra :) tänkte även visa min sko sammling nån dag :D haha den börjar bli ganska stor nu:P
men nu blir det städa sen blir det nog sängen:)


glee

hej, nu ligger jag i min säng och kollar glee, riktigt skön serie, i morogn blir det tatuering men har inte riktigt brstämt mig än :P men jag får rådgiva lite med josefin och se vad hon tycker. riktigt seg är jag med, sommnade kl 7 i morse sen så gick jag upp halv 12 ungefär för vill inte sova bort hela dagen, måste ju ställa om dygnet så jag kommer upp till skolan på torsdag:)
ska bli skönt att börja skolan igen:) men nu ska jag glo på glee och städa mitt rum så det blir skinade rent:)


eva och adam

hallå där!

jag har sovit hela dagen typ och på kvällen vart det fika med mac,chadi,towe och emma, sen så drog jag mac och emma till mac och kollade eva och adam, sen så slogs mac och jag skit kul:D men nu är jag hemma blir en film och cola :D så natti natti<3

a new start

hej!
precis hemkommen från johan typ vart att sova där inatt igen, vart lite fyllekäk en pizza fett med gott, hade det trevligt igår och olivia och jag körde på som faan;) men nu så ligger jag i min egen säng och nu ska viv villa upp oss lite, sen på fredag kör vi som fan:) då är rix FM festivalen här+ att det är min födelsedag:) ska svänga förbi kungsis nån dag med och hälsa på, min gammla skola asså. men nu ska jag ta mig en hamburgare och kolla på nån film ;) höres sen'


late night

hallå där!
har varit lite upptagen för bloggen igåroch idag :P

men iaf igår så gick jag och fika med josse sen så strövade vi omkring utan några liv och träffade lite folk här och var :) sen så var vi med johan och hans kompisar innan dom skulle till ken ring och glo på han, sen så mötte jag johan vid 2 tiden och gick hem med han till han och sov, fast vi sommnade inte förän typ 7 på morgonen. för johan har tydligen beslutsångest så vi kollade på typ 6 halva filmer igår, kung fu panda kom väl på typ 4 gånger med :P HAHAHA, men sen sov vi men gick upp ganska tidigt.

men nu har jag vart hemma och gjort iordning mig för keep i loud som är ikväll ska dit med johan och några av hans kompisar sen blir det kelly och josse med :) så snart ska vo korka upp drickan och parta till det :) ska bara hem en snabbis:)
väntar på johan som ligger och sover vilken tjockis :)

hörs inatt !!


johan:P

paus

Städningen flyter på som den ska men bestämmde mig för att ta en lite paus och planera lite inför kvällen, man får ju se vad som dyker upp :) kelly hör nog av sig snart. men nu ska städningen forsätta hörs senare :)


i no superman

hallå där!
usch måste vända tillbaka dygnet nu asså, skolan börjar på torsdag och jag går up vid 2 varje dag, inte så bra!

idag blir det nog att städa för mitt rum ser ut som ett helvete! sen mot kvällen kanske det blir att umgås med kelly, hon har ju sin sista arbetsdag idag så måste ju firas lite ;)

i morgon hoppas jag på bra väder för då blir det speedway med pappa och farfar sen på kvällen är det keep it loud, ska antagligen dit med kelly och kanske några fler :)

ne nu ska jag ta tag i min städning så höres snart ;)

       
min nya man♥

tatuering

hallå!

som dom flesta vet har jag ju en tatuering på min handled med 4 st stjärnor som står för min familj.
men nu är det så att jag ska tatuera mig igen, jag vet att det är en hemsk smärta men vill verkligen ha den. men behöver er hjälp funderar över ifall jag ska ha den i färg eller svart vit.


detta är tatueringen jag ska ha, eller jag ska ha 2 st av den som ska sitta på vardena sida vid troskanten om ni förstår, men ska jag ha färg eller svart vit ?


Emmaboda 2010

Den 28 juli till den 1 augusti så var jag på festivla i småland med mina vänner robin, my, josse och towe.
det var lite problem och så där nere men hade väldigt kul så nu tänkte jag att ni får lite bilder på allt:)

    
kalle baah och governor andy               kalle baah                                         andreas grega








där har ni lite random pics på festivalens gågn ;)


back on track

hallå där!
nu ska jag fan ta tag i min blogg det kan jag lova:)

så nu blir det kanske 2 st inlägg till med saker jag har att berätta och visa som har hänt under tiden jag inte har bloggat.


RSS 2.0