god natt

ne nu ska jag krypa ner i sängen, och sova bort mina bekymmer skoja bara, men är väldigt trött. i morgn är det skola, slutar 20 i 3 då inte så farlig dag, har omprov på onsdag men slutar ju 10 den dagen så ska se om jag kan göra det på fredag ist. hittade även en tröja coh ett par byxor som jag vill inhandla. men det blir inte så kalla kläder än på ett tag det är skit kallt, hade i fredas natt typ -30 grade fyfyan ne nu blir det sängen då puss.



sängen

hallå , har inte börjat med pluggandet än haha, men ska kolla lite tv sen bada, sen blir det nog plugg ;) har omprov i matte så måste plugga till det, jag vet jag är inte bra på matte så om det finns npn där ute som är bra och ger privata undervisningar kontakta mig då, haha. ne nu ska jag tjocka mig i min säng. kanske blir cigg med timmy sen. men puss på er då .


konfermationen ;)

Samanfattning

tänkte berätta om min helg nu eftersom jag inte har uppdaterat nått typ.

fredag: skolan först sen hade jag omprov gick nog inte så bra. sen hämtade timmy och kjella mig så åkte vi och kolla på fotboll.

lördag: åkte och handla med mamma och micke och åt min andr glass för iår :) sen så vart det fotboll med emma igen, hahah. sen träffade jag jeremie och åkte åp nån tråkig fest i lambohov, men drog nästan med en gång, sen så drog jag jeremie, kelly, milotte och några fler och käka lite sen gick jag hem och kollade film.

söndag: idag har jag inte gjort nått, ska sätta mig och plugga. får se hur det går, haha. ne nu ska jag kolla lite tv sen blir det plugg.


dåligt

hej är dålig uppdatering på bloggen vet förlåt förlåt, men igår vart det fotboll med timmy och kjella och idag blir det fotboll med emma :D orkar inte nu byee

skolan

hej hej , sitter i skolan nu med linda kim och johanna :) sitter och chillar bara lite gran börjar om 20 min har branch och produktkunskap. låter inte så kul men men slutar halv 5 idag sen blir det att gå till hamlet med johanna sen :)

gårdagen då. slutade 10 så gick hem en stund sen vart det stan med mamma köppte 2 skjortor, 2 lånärmade tröjor en somrig klänning en kofta och 2 linnen, visar allt sen. var även på hamlet. men carola var inte där sen vart det öppet hus på kvällen, idol calle var ju där så vart lite autografer och bilder:) sen drog jg hem och chillade med tv:)

dagens facelook + min nya klocka, även nya skjorta

linda och jag

kissie nr 2

jag kimie linda och calle


så det får räcka med bilder pussen♥


nu blir det sängen

hallå , idag har det varit en konstig dag i skolan varken rolig eller tråkig, orkar itne skriva om den nu, börar 9 i morgon och slutar 10 jobbigt :p ska även till hamlet jag och johannis ;) men nu tänkte jag krypa ner i min säng skriver mer i morgon pussen

PH

kollar  Ph nu skriver mer sen ;)

naturkunskap

hejhej, sitter i BL och chillar har naturkunskap ,ska göra nån skit, jag har ju bara läst biologi i9:an så är inte så bra på det :( iaf, idag slutar man ju 5 då , min naturkunskap slutar typ halv 2 har lunch i 2 timmar sen matte sen etisk verksamhet, det kan bli lite intressan.  i morgon är ju den jobbigaste dagen, börjar 9 med gympa sen slutar jag 10 haha. men ska på stan en stund med mamma, sen är så kommer ju idol calle i morgon så då ska man vara i skolan vid halv 5 igen. i helgen vet jag inte vad som händer får se, det finns jualltid nått att göra. pusseen


en riktig gammal bild ;)

bloggen under kontroll

tjenis, nu sitter man då i sin säng som vanligt, ska försöka bättra mig på bloggen med dagens och allt, lovar :) väntar på att PH ska börja så man kan kolla på nått bra, men börjar om typ en kvart så det är bra. i morgon går man då till kl 5 jobbigt men klarar nog mig bara jag har min underbara vänner i skolan :) just nu håller Linda på att fixa min blogg så tack till henne. håller på att lägga in lite bilder från andra datorn så blir nog lite bilder nu som ni kan njuta av.

typ 7:an





8:an




9:an

hittade inte så mkt bilder men det kommer mera men nu har ni några puss :)

skolan

hej sitter i skolan och chillar med glass och kim och en johanna :) ikväll blir tacos hos johanna :) skriver mer sen

behöver hjälp

nån som kan hjälpa mig fixa 2 saker på bloggen :) hör av er


jag älskar dig

Utan dig hur skulle det gå

Bara med dig

kan jag leva och finnas

Utan dig klarar jag mig ej

Nyckeln till mitt inre är det

bara du kan öppna


Ombyggnad

håller på att bygga om :)

ring då!!

sitter och väntar på att tim ska ringa han ville tydligen snacka om igår, sen blir det promenix med bella ;) underbart<3

Tiden går långsamt

hej, det känns som min klocka har stannat tiden går inte längre, kan det vara för allt mellan mig och tim ? kan det vara för att jag har vart hemma hela veckan typ ? jag får panik finns inget att göra heller. sen kanske det blir ny bloggdesign:)
pusseeen

johan falk

hallå har precis kollat på den 4:de filmen i johan fakl filmerna, den var helt okej, vart ingen skla idag heller är lite känslomässig om man säger så , men i morgon då blir det skolan igen för första gången den här veckan :) sen nästa vecka är det nyttt schema se hur det kommer gå. ne nu ska jag bara chilla vet inte vad jag ska göra skriver mer sen, pussen

ett levande helvete

hej, är riktigt arg och läsen och gråtfärdig och tom på nått sätt, har haft dom 2 hemskaste nätterna i mitt liv. seriöst, först bråkar man med sin bästa vän vart skit ledsen över deet igår, och idag brakade helvetet löst asså. FYFAN aäger jag bara!


du var min enda kärlek, den jag levde för.
du sårade mig så djupt. tårarna ran i timmar men inget kunde hjälpa mig från denna hemska svar.
trodde det alltid skulle vara vi, men nej, du säger att du ångrar dig men mitt huvud är borta i en annan värld


älskar dig kommer alltid göra

sjuk

hallå ,vart ingen skola idag heller, kollade precis på 2:an i johan falk filmerna så det blir nog att se 3:an sen. har fortfarande ont i huvudet. igår var jag hos jeremie en stund och firade han, det var kul körde sanning och konka, hahah kul kul, men nu ska jag spela lite sims ithink ;) by lovers.

olivia ha ett bra liv ska inte störa i det mer, hoppas du får han

alejandros place

hallå, idag ahr ju typ alla studiedag förutom vi på TBS typ, men det sket vi igår fyllde chade 17 så grattis till han, och vi firade han hemma hos alejandro. var ganska kul där simone kom och hämtade oss typ kavrt över 2 elelr nått sånt, kom hem och käkade nudlar sen sommnade jag :) idag så är det GRATTIS TILL JEREMIE som är 17 grattis gubben. men vart ngen skola för mig har typ ont i huvudet hela tiden. aja nu ska jag spela sims :) hahah pussen

bildbomb

blir nog en liten bildbomb ikväll på bloggen ;)

nu måste ALLA svara

ska jag byta design?


God eftermiddag

hallå, vaknade vd typ halv 1 idag med värdens migrän som jag har haft några dagar, skit jobbigt så vart ingen skola idag och överaskningen får ni kanske i morgon. måste iaf till skolan i morgon jeremie fyller 17 så måste gratta han lite och så:) trodde snön skulle börja försvina nu men ikke sa nikke det snöar förfullt ute nu. ligger även och kollar på julens hjältar skit gammal julkalender, men den är brablir nog och kolla på johan falk sen eller nått. bloggar mer sen pussen.


en morgon trött mig ;)

Hatar söndagar.

hej, sitter i mitt rum och tråkar som vanligt typ, har en liten överaskning till bloggen men den får ni se i morgon :)
aa ska snart sätta på this is i och ta nått att käka, har även klippt och färgat håret på mamma vart skit bra.  vet att jag är skit tråkig i bloggen men finns inte så mycket att blogga om. blir väl att krypa ner i sängen och försöka sova har ju trotsallt skola i morgon:) god natt ♥


helgens gång

fredag: var hos emma och drack med towe, emma, linus och timmy. det var kul till en början men drog hem vid halv 4 typ somnade inte förän typ 6.

lördag: sov hela dagen typ vaknade typ vid 6 då vart det att göra iordning sig lite sen gå till plaza och vara med oliva och hennes föräldrar. skit kul, sen köpte lite godis och gick hem till oliva och snacka massor om allt möjligt, skit kul, sen käka vi lite kebab och sen kollade på film och sommnader vid halv 4- 4 nån gång,
 
söndag: vaknade vi för en stund sen och har ätit frukost, nu  chillar vi bara. :)



ett vitt linköping

hallå , idag var det skola slutade vid 12 kollade på film nån tysk film om en lärare ska göra ett test på sina elever för dom säger att 3:dje riket aldrig mer kommer hända och manipulera folk som hitler aldrig kommer gå och göra med folk igen, men läraren lyckades, den var ganska bra.lite överdriven kanske. aja, har varit hemma ett tag nu träffade towe en stund och även linus, blir att dra till emma snart och mysa ikväll puss.


väldigt vitt här i linköping

kvällens outfit:
vitt linne från H&M 50 kr
kofta bikbok 100 kr
jeans bikbok 250 kr

dagens facelook:
turkosögonskugga/bronsfärgad
beige grund

så ser jag ut för kvällen ha en rolig


en natt macka

hejhej, nu är kl ungefär halv 1 och börjar bli lite trött, men ska ta mig en natt macka först mums. skriver i morgon igen :) eller det blir ju idag ;)


en gullig liten nattbild på mig ;)

redy for the night

hello . nu har jag typ precis vaknat lyckat victoria. blir nog att spelq sims eller nått kollar på band camp lite just nu, det är ju fan inget bra på tv :( bloggar nog mer sen. kyssen


gammal bild, men ska jag klippa lugg igen ?

i´m a rockstar

tjenis på er alla, sitter i min sköna säng, har längtat efter den hela dagen, har käkat lite nu och spelat lite sims, men pallade inte mer har världens huvudvärk igen , det är nog för att det är så kallt får typ hjärnfrossa och när den tinar får jag ont i huvudet, haha ne då. men har bestämt mig för att jag ska köpa en ny kamera, ska försöka övertala min pappa att köpa en systemkamera eller nån bra iaf :D då kommer det bli mycket med bilder.  ne nu blir det tv och sova snart tror jag så min huvudvärk försvinner och jag blir pigg till skolan i morgon, juste det i morgon kommer polisen till skolan och ska prata, haha, idag var det en bög haha :P ne nu ska jag inte störa mer pusseeeen


look at my kingdome

hejhej, jag vet att jag är så jävla dålig på att uppdatera, men har inte haft datorn i skolan för vi har inga vanliga lektioner och sen när jag kommer hem sommnar jag bara, men ska försöka ändra på allt lovar! igår då var det föreläsning av han som är med i granfejden inte den flintskalliga :P haha sommnade lite sen så hadejag världens migrån och mensvärk så gick hem vid tolv och sommnade vid typ 3-4 men ska försöka hålla mig vaken, funderar på att sätta mig och spela sims lite gran det är så kul. var även på nya munken idag och marknadsförde, var skit porrigt eller hur oscar ;) haha. nu ska jag spela sims :D

berätta hur jag kan föbättra min blogg :)


vill ha sommar och helsingborg

saknar nian

11/1

hejhej, nu är jag hemma från skolan och mamma står och lagar pannkakor så himmla gott, mums säger jag bara, skolan har vart rolig, har ju kärleksvecka så vi har inga vanliga lektioner, så hade lite föreläsningar idag sen vart det jepordy(stavning?) med klassen, skit kul. sen så träffade jag calle och carro och calle skjusade hem mig så snäll som han är. i morgon ska vi vara i nationernas hus och gör nått vet inte riktigt vad. fick se mitt nua schema idag, börjar 9 och slutar 10 varje torsdag lite onödigt tyccker jag men annars har jag sovmorgon varje dag. ganksa skönt. är ganska trött efter skolan men måste göra klart en uppsats till den 20 jan:) så kisses.

dagens outfit kommer senare.


utklädningsdagen i 9:an

kläder

hejhej, nu kommer bilder på allt jag har köpt under mellandagsrean.



tjock tröja 100kr bikbok

kofta 100kr presnet av tim bikbok

skjorta julklapp av tims föräldrar

jeans 250 kr bikbok

skjorta 150 kr bikbok present från tim

leggins gina 99kr

svart linne bikbok 75kr

BH och trosor ca 120 kr H&M

trosa 25 kr H&M

2 basic linnen 49 kr st H&M

trosor 30 kr lindex

t-shirt julklapp från tim

långärmad tröja 50 kr H&M

linne 50 kr H&M

linne 75 kr veromoda

BH 65 kr gina

linne 50 kr H&M

så där har ni det jag har handlat in lite små saker med men orkar inte ta kort på det, lägger in lite bilder från danmark med :)


jag och tim<3

hela gänget i danmark ;)

linus till vänster och Lekland till höger ;)

tim ramlade utanför sig ;)

mästerfotograf ;)

så nu får ni vara nöjda;)


funderingar

ska jag byta design på bloggen ?

ska jag ha en frågestund?

ska jag börja med dagens outfit?

helgen

hejhej, dålig uppdatering som fan jag vet men det ska bättras nu när skolan börjar. i torsdags natt kom jag och tim hem till mig och sommnade med en gång, gick up vid halv 8 och halv 9 var det skola, fyfan vad jobbigt plus att vi hade vanlig skoldag och vi slutade kvart i 5. så kelly snäll som hon är ringde och sjuktanmälde mig så jag vara hemma vid halv 10 igen. fredagen kom jag inte ens upp ur sängen så vart ingen skola heller :P haha, men då vart det simhallen sen chill på kvällen bara. på lördag gjorde vi inget på dagen bara tog det lungt och mysde med varandra, sen vart det fest hos emma, det var helt okej där, kom hem och sommnade. tim åkte idag vid 2 tiden saknar han redan :( i morgon är det skola, men har inga vanliga lektioner för vi har kärlekstema i skolan hela veckan. nu ska jag kolla på the hills igen. pussen♥

simhallen

hejhej, ska bättra in uppdatering, skulle ju gått till skolan idag men jag vaknade aldrig upp så sov till 1 ist :) haha sen så vart det simhallen med tim,felix,macke,bella och oliva skit kul:) nu är jag hemma med tim har käkat tacos och nu chillar vi är ganska trött faktiskt så ska se på tv nu och ta det lungt. pussen.

natt inlägg

hej, sitter på bussen påväg hem nu, och en liten rolig sak är att tim sitter brevid mig:D han ska åka hem på söndag men mysigt att han är hos mig lite;) kl är snart halv 1 och jag har inte kunnat sova än:( jag börja ju skolan idag :P haha eftersom kl är över 12 så börjar halv 9 på morgonen jobbigt men men det fixar nog sig. ska nog sätta på en film, puss.

6/1

hejhej, vet väldigt dålig uppdatering, mn ska försöka bättra den. igår så var det 6 månader med älskling så först åkte vi till tims farmor och låtsas farfar för hans farfar fyllde 82 så vi firade han lite, sen så vart det in till helsingborg och gå på bio, vi såg Avatar och den var verkligen skit bra fyfan jag grät 2 gånger, hahaha jag kan allt vara lite känslig. men idag bär det av hemmåt kommer hem vid inatt typ:( jobbigt, men ska se om jag kan få med mig tim hem :D då skulle jag bli så himmla glad. igår var vi även och badade skit kul, tim och jag stog och gjorde konster i vattnet haha, skit kul.
bloggar nog mer sen.♥


landskrona

hallå sitter i landskrona och chillar vart ingen atn idag :/ men det gör inget är hemma hos lekland just nu och har kört lite WOW så jävla tråkigt:P haha.
dagens outfit kommer sen ;)

4/1 2010

hejhej, nu sitter jag i tims säng och tar det lungt vill åka till stan och shoppa lite kanske, men tim vill inte. men det struntar jag i jag tror jag drar in till stan själv och shoppar lite;) haha, det är najs bajs. igår var vi på väla igen köpte 2 linnen och en tjocktröja och ett par trosor.nu ska jag göra mig iordning och försöka få tag i min käre faar:D tar nog kort på allt sen så ni får se.


gammal bild♥

victoria är duktig

idag har jag varit jätte duktig vet inte när jag vaknade men kanske vid 12 tiden gick upp och tog bort alla påslakan och gick ut och skakade om allt som fanns:) sen stoppade jag in massor i tvätten och nu har jag bäddat rent i soffan, så skönt ;) tror inte det händet nått ikväll, blir nog en bra film eller nått:) har inte orken att göra nått, saknar faktiskt linköping:( alla kompisar och sånt :( men kommer ju hem snart ;) eller jag kommer hem samma dag som vi börjar skolan ;) kommer hem kl halv 4 på natten då blir det hem och sova sen till skolan vid halv 9 eller nått :( jobbigt jobbigt. ne nu ska kjag sätta på nån film och kanske ta en liten tupplur ;) lovee♥


vad tycker ni om att jag ska byta design igen ;)


2 januari

hejhej, nyår vart väl inte så jävla bra, åkte först till nån fest som tydligen skulle vara men det var ingen så vart att ta tåget till glumslöv ist och startade en liten fest hos tm, det var chill sen drog vi ut och smällde massor raketerdet var skit fint för vi såg ända bort till danmark och det var skit fint. sen drog vi in igen men jag var inte ett du pepp på att supa så efter tolvslaget emn champange och allt så var jag skit trött så lade mig och kolla på film, men sen vid typ halv 2 tiden eller nått vart det bråk och skit så jag sa att alla kunde dra, men en onykter tim sa nee dom ska vara här till kl 7 i morgon bitti, jag bara fuck offf. sen så börja tim och jag tjafsa, men allt är bra nu. 3 dagar kvar sen är det ett halv år mellan mig och älskling <3 blir nog middag och bio;) ne nu ska jag dra ha det gött.

RSS 2.0