helg uppehåll

hejhej! jag vet att jag inte har uppdaterat men det är grejen jag har inte tid på helgerna :P

Fredag: då vart det fest vart lite mycket tjaffs men det löste sig sen, kom hem vid halv 7 på morgonen :P

Lördag: då vart det fest igen en helt okej kväll, sara och jag dampade väldigt mycket i början men i slutet var det värst kom hem vid halv 8:p

Söndag: sov hela dagen typ så hände inte så mycket.

Idag: har vart i skolan och har gått igenom lite saker.

aa i morgon är det skola igen, sen blir det fika med alla som ska med till Alanya för det är lite sturl men det ska vi lösa i morgon :D

sitter och kollar på idol nu sen blir det nog en film och sen krypaq ner i min säng och sova. men först en garepuff :D

peace


samhäll

hejhej, nu sitter jag i skolan och har samhällskunskap , det suger kan jag lova fattar inget. och det ska egentligen vara klar idag men det kommer det inte bli. har även vart och shoppat med mamma vart 2 par skor och en ny väska:) skit nöjd är jag. ikväll hoppas jag på party som vanligt och det ser ut som om det kommer blir det med. men nu ska vi försöka få klart vårt arbete, sen blir det hem och fixa sig för kvällens aktiviteter.
peace


skooor

hej! nu har jag vaknat och ätit frukost och fixat mig, snart ska jag  och mamma bege oss ner till stan för att shoppa lite:) älskar att shoppa :) sen vid 1 har jag möte, och vid 2 börjar min lektion, så jag slutar inte förän 4, lite jobbigt en fredag men ändå. men nu ropar mamma att vi ska gå så peace :)


gammal header bild :)

she is the best

snart kommer kelly hit och vi ska kolla på idol och chilla, funderar på om man kanske ska baka nått gott :D

slänger in ett inlägg sen :D

airplanes

hej! nu är jag hemkommen från skolan och har precis tagit mig ett varmt bad:)
satt kvar i skolan och chillade lite sen tog jag och kelly sälskap hem :) kelly kommer väl ganska snart så ska vi se idol tillsammans och chilla, blir en tidig kväll,
i mrogon blir det att shoppa skor med mamma sen möte i skolan :)
men nu ska jag föna håret
peace

we just go back

heeeej! nu sitter jag åter igen i skolan efter lite lunch och lite skoj i skolan med vänner. vi är snart klara med allt och då ska vi redovisa. sen slutar vi, om vi inte får IG på uppgiften för då får vi sitta kvar och ändra den. men känner att det är riktigt dålig stämmning, jag har väldigt kort stubin och jag känner att den kommer braka ut snart, därför sitter jag och håller käften och skriver här! men nu ska jag inte förpesta er mer
peace

lovley girl

hejhej! sitter i skolan och har case dag, vi ska styra upp ett eget samhälle, skit svårt är det, vet inte riktigt när jag slutar, men efter skolan blir det nog hem och ta det lungt. måste även plugga idag för har tydligen en redovisning om centerpartiet, men det löser vi. ni ska även få bilderna på det jag köpte igår. 
peace

look, this is me

Tyvärr! hittade inte sladden till mobilen så jag kunde lägga in bilderna:( men ska leta efter den så bi får dom nog i morgon:)
nu ligger jag i min säng ich har tagit bort sminket borstat tänderna och snart börjar älsklingspogrammet:) sen blir det att sova så jag kommer upp i morgon och kommer i tid för en gångs stund :P hahah

skriver mer i morgon peace!


shopping:)

hejhej! nu är jag hemkommen från ikano:)
Resan till Alanya är nu bokad, vi åker den 21 maj 2011:D fett med glad kommer bli så himmla kul. har även köpte lite grejer, jag ska ta kort på allt men det får ni se senare :) men jag har köpt en halsduk,jacka, kalender, klännig och en klocka :) på fredag blir det att shoppa skor :) nu sitter jag och väntar på att "kungarna av tylösand" ska börja fett med bra!

i morgon är det casedag i skolan med så börjar redan halv 9 :( men det ska vi nog klara av:) och för er som inte vet vad det är så får vi en uppgift som vi ska lösa under hela dagen:) men nu börjar skånska hemmafruar, och så ska jag ta lite mat och kolla på det lägger upp bilderna sen:)


Bildbomb

Gammal bilder :)









ikanooo

hejhej !
sitter nu i skolan och har affärsjurudik, det är ett helt okej ämmne men inte jätte kul direkt, men det är ganska lätt ämmne, vi har bästa läraren Gert även min mentor och han är den bästa:)

efter skolan blir det att cykla till pappas jobb och hämta pengar och sen vidare till ikano och shoppa :) lägger ut allt här sen:D ska köpa en jacka och skor, älskar skor,

såg att många har läst inlägget om Lars Ferm och tycker det är skit kul:) hoppas ni vill stanna bara :)
ne nu ska jag vara uppmärksam på min lektion igen, skriver sen :)
peace

gammal bild :)

Sveriges farligaste man!

Lars Patrik Ferm även känd som Lars-Inge Svartenbrandt.
Lars är Jackie Ferms pappa, hon som vann paradise Hotel 2010. Lars är käns som en av Sveriges farligaste män och har gjort många brott.
Idag är Lars 65 år och han har suttit inne i fängelse för sina brott i 40 år av sitt liv. så han har left ett fritt liv i 15 år. 1957 sattes Lars på ungdomsskola för första gången och då var han 12 år gammal. sedan vid 17 år ålder fick han sitt första fängelsestraff. Under sin tid i Fängelset har Lars skrivit 2 böcker första heter "svartenbrandt" och kom ut 1995 och finns på dom flesta biblotek i sverige. 2007 kom hans andra bok ut "men saknar kärlek".
Lars fick 4 barn, en flicka som är 20 år idag och så en pojke som skulle vart 18 år idag men dog i en bilolycka 2006 i svavlöv. tyvärr hade ingen av barnen en direkt bra uppväxt, jackie vart misshandlad som liten. Lars vart dömd för misshandel 2001 på sin fru och Jackie.

Lars har gjort många rån under sina dagar och det är det han mest har åkt in för.
1999 blir han dömd för att ha varit med om en skottlossning i linköping även kändt som malexandermorden.

ni undrar säkert varför jag skirver om detta, men när jag var 2 år och bodde i mjärdevi med min familj bodde vi grannar med familjen Ferm. Vi hade inte direkt någon kontakt med dom så våra familjer hälsade på varandra när vi sågs och småpratade ibland om bilar och liknande. och dom var en väldigt trevlig familj. men det äs så sjukt att en av sveriges farligaste man kan vara precis som vem som helst, det kan vara din granne en familjemedlem. men jag har inget minne om familjen men mina föräldrar har.

chilling

hej! sitter i skolan och har lite engelska B, jag och johanna har dampat lite tillsammans nyligen, för vår lärare har inte varit här och vi har en redovisning vi ska göra och den ska vara klar om typ 3 veckor så det är ganska chill. snart så slutar vi och har lunch sen har vi affärsjurudik, slutar runt 4. sen blir det antagligen ikano för att kolla resan till alanya, sen blir det nog lite shopping efter det:) behöver nämligen lite nya skor;)

jag såg att många hade läst inlägget om Lars Ferm,  och det är kul att det var så många som var inne och läste:) kanske ska forsätta skriva om sånna saker :)

ne nu ska jag no plugga lite :)

nanna

hej! nu tänkte jag nanna kudde med en film, det blir antigen bert den sista oskulden eller The Nightmare Before Christmas, så vi får se vilken det blir, har redan sett båda men dom är bra bägge två, i morgon är det skola börjar halv 10 och slutar 4, sen på kvällen kanske det blir ikano eller vara med randy♥
ne god natt alla bloggläsare som jag har. peace

En fråga?
ska jag färga håret mörkt och klippa lugg igen ?


en gammal bild på mig och lina,

the school

hallå!
sitter i skolan och chillar med folket. har haft turism redovisning och fick MVG fett med nöjd :D nu ska vi egentligen ha en föreläsninge men jag orkade inte gå på den,

igår srog jag ut med towe och sara var hemma hos sara och kom hem halv 6 på morgonen eller något, har typ inte sovit nått inatt, och mitt humör går och upp ner jag reagerar knappt när nån kommer eller pratar med mig.  så kommer en person och görmig mer förbannad och ledsen. nu ska jag plugga!

Teeehh

hallå, nu ska jag ta en kopp te och kolla på ullared med mamma och micke skriver sen och lägger upp vekcnaks filmtips :)

seeg

hej, jag vet att det inte har vart nån uppdatering idsg, men jag har typ sovit och chillat hela dagen :)
igår vart det party då, det var helt okej, slutade hemma hos jimmy, jag linnea och sofie kom hem vid 20 över 3 och däckade i min säng haha:p mamma väckte mig 10 i morse för vi skulle gå tipspromenad, jag fick alla rätt :D men vann inget för jag hade fel på utslagsfrågan, men mickes pappa jonny vann 100 kr så grattis, och grattis till micke som vann igår 4000 kr på hästar :)
men har legat och chillat hela dagen kollat lite på politk saken nu på tv, jag orkr inte bry mig om vem som vinner asså :P
men nu ska jag plugga så skriver kanske senare eller i morgon :)


musikaaa

hejhej ! sitter och dunkar musik just nu i mitt rum är fett pepp på fest, min linköping erbjuder inte mycket asså :P

igår vart det party iaf det var ganska kul en helt okej kväll :) var hos bellas klasskompis becka:) hahah folka kanske vart lite för fulla:P men det var kul.
idag blir det nog fest vi hoppas på det iaf :)
men nu sja jag dunka lite till musik, sen blir det duschen :D


Full frys

hallå!
vaknade för ett tag sen har tagit en dusch och ätit lite frukost.
sitter just nu och kollar på full frys, halv 12 så börjar jag skolan och då ska vi på don't drink and drive, vi ska typ få prova på olika saker som att känna hur det käns att volta med en bil och liknande saker. ska no bli ganska kul:)
ikväll hoppas vi på lite party men vi får se vart kvällen tar mig:)
men nu ska jag platta mitt hår skriver senare peace!

Gammal bild ;)

idol

hallå!
sitter med mamma och kolla på idol just nu :)
idag var jag först på sjukhuset sen vart det skolan, men hade fett långt hål så jag och rida sprang omkring med soppsäckar och lite andra saker och lekte rånare hahah, fett mobbade :P
men sen var min lektion hemma arbete så det känndes lite onödigt att sitta i skolan för att sen gå hem :P menmen
i mrogn är det fredag igen, sjukt! veckorna går så himmla fort. men hoppas på lite party i morgon, på dagen är det DDD don't drink and drive, vi ska typ sitta i bilar och åka runt och skit :P hahah, men har även skolval i morgon och jag ska räkna rösterna jobbigt!, men nu blir det mer idol.
peace

Sleeeep

hej, jag vet att jag inte visar bättring men det kommer!

idag har vi haft friluftsdag i skolan var helt okej,  kollade på fotbollen mest, vi hade lite otur, vi vann alla matcher förutom finalen :( då förlorade vi på straffar. men sen vart det gå och fixa lite sen hem, och jag sommnade på stört typ, sen vaknade jag vid 10 och kollade på kungarna av tylösand fett med braaa! sen var jag ute med towe en sväng och nu ska jag bädda ner mig i min säng.

I morgon blir det sjukhuset och kolla lite grejer. men skriver i morgon :D puss

Veckans filmtips

The runaways

en film om bandet runaways, en extremt bra film enligt mig så den får 10/10 riktigt bra. den passar alla med oavsett om du inte tycker om den typen av musik.
handlar om en tjej som spelar gitarr och träffar en känd producer, och han hittar även fler bandmedlemar och dom blir det första tjejbandet som spelar rock och blir väldigt kända. men den är iallafall ett tips till alla!


nu börjar allvaret

hallå!
nu är jag hemkomme från skolan, har haft turism idag och vi skulle egentligen redovisat vår uppgift, men vi fick göra det nästa vecka för det var lite strul med våran. uppgiften är faktiskt ganska rolig, vi ska typ hitta på ett resemål i framtiden och sånt, det är ganska roligt, men ändå ganska svårt. efter skolan gick jag och linda till ingelas kärskola och bokade in handledarkusr, så nu börjar allvaret, det är lite pirrigt, men den 12 oktober så har vi kursen. sen så är det dags för att börja köra. som mni märker är jag ganska seg med sånt, för jag har ju haft 1 år på mig att gå kursen men nu är det klart iaf,

jag tönkte slänga på en film nu och ta det lungt, så skriver senare puss.

buuuurrr

hej, jag vet att det var varit dåligt med uppdatering men jag har bara inte haft orken till det :( sorry, men ska verkligen försöka uppdatera mera! men kan ni bloggläsare säga vid ni vill ha med i bloggen, vad jag ska skriva om och liknande.
Snart ska jag bege mig till skolan iallafall och ha turism, slutar vid halv 1 så kommer väl hem nån gång vid den tiden. har inte med mig datorn till skolan så uppdaterar när jag kommer hem :)

(tyvärr har inga bilder på datorn så ni får ingen)

Happy!

hejhej, har fått tillbaka min dator nu så är överlycklig:) nu sitter jag på min lektion utan nån lärare så har vi besök från natta och soffie:) idag är även en liten ledsam dag för kim som har gått i min klass sen 1:an har idag skrivit ut sig och flyttar på söndag till sin pappa i leksand:( men nu ska jag plugga vidare :)

paaaaj

hej! min dator har gått sönder så hoppas på att få tillbaka den i mrogn annars så blir det i slutet av nästa vecka, så ni får stå ut med att det inte kommer bli så många inlägg, i morgon är det fredag och det betyder helg :D så får se vad som händer, ska iaf försöka uppdatera så mycket jag kan:)

head in the sky

godmorning:)
sitter just nu och håller på att göra mig klar för skolan :) jag känner mig väldigt pigg, trodde jag skulle vara död idag men tydligen inte. haha.  men jag måste föna mitt hår nu, men skriver senare :)

Veckans film/serie tips


10/10
skit bra serie som har fångsat den humorn jag tycker om:)


so need you

hej, städningen kom inte upp på hjärnan så får bli nån annan dag, entligen har kelly lämmnat påsen med, jag fick lite nya jeans av kelly för jag har knappt några:P så ska inviga ett par i morgon så då får ni se:) men sitter och lyssnar på musik nu, men nu känner jag att det är dags för sängen om jag nånsin ska orka upp halv 8 i morgon:) men men uppdaterar i morgon innan jag dra på min föreläsning :)


gammal bild på mig och lina♥
Frågn är den: ska jag färga håret svart igen ?

Vic tipsar


jag vill tipsa om den här krämen som finns på apoteket, den är jätte bra för torr hud och jag anvönder den varje kväll i ansiktet och det har även hjälpt mig från att inte få finnar.
Pris:
 30g: 23 kr
100g: 47kr


i be your hero

hej hej!
nu har kelly precis dragit vart lite chips, dip och fant och idol:) lite småmysigt sådär.
i morgon försvan min sovmorgon börjar kavart i 9 skulle börjat halv 11, men det braiga är att vi ska vara på katedralskolan i morgon( jag bor 10 sek därifrån) och ha föreläsning om don't  drink and drive, så det blir nice kan man sova lite :) nu ska jag nog bestämma outfiten för i morgon:) sen blir det nog sängen och nån bra film :)

god night !


like a bird

hej!
nu är jag hemkommen från skolan, eller har vart det ett tag, men har sovit, är lite trött nu för tiden känner jag:P
idag hade vi bara turism på schemat men det är roligt. tänkte städa snart men får se om jag får orken att vilja städa, hahah. som dom flesta vet är jag lite av en film och serie nörd kollar nästan jämt på film och serier, så tänkte tipsa om en bra film eller serie varje vecka. så håll ögonen öppna. det börjar i morgon :)
nu tänkte jag chilla lite sen får vi se om jag kommer nån stans med städningen :)

peace

hej, igår sov jag typ hela dagen när jag kom från skolan, hahah, var ganska trött efter helgens händelser :) men senare mot kvällen drog jag till daniel och chillade med tv och godis :) sen så kom jag hem och sommnade igen. hahah. snart börjar skoladagen igen har turism hela dagen så slutar vid halv 1 ungefär och det är skönt. efter skolan blir det nog hem och chilla, är så trött nu för tiden:) men vi hörs senare peace

One shot to many

hej, ! har typ sovit hela dagen :P hahah. igår vart det lite arty känndes som jag var lite överallt, först ute i rystad hos natta sen malmslätt sen så tannefors, jag och kelly kom hem vid halv 7 tiden i morse, och mamma vart inte så glad när jag kom in genom yttedörren när hon sover och sjunger:P HAHAH men mamma väckte oss vid 2 idag så hela dagen var ju borta haha. men det var en rolig kväll, hade lite debatter om miljö och liknande. 2 år kvar sen döör vii! hahah.


gårdagens outfit





won't let you go

hallå! nu så är jag tillbaka igen och jag lovar nu för typ 100 gången att jag ska vara aktiv.
igår vart det lite party helt okej kväll :)

idag blir det party igen;) love it frågan är vart man ska har lite alternativ. sitter just nu i min älsklings dress;) så blir väl att fixa till sig lite med kläder och liknande sen får vi se vart kvällen tar oss :)


RSS 2.0