perfekt morning

hej! som ni vet så funkar ju inte min dator men nu har jag snott mammas för att unna uppdatera lite.

har varit på mellandagsrean och shoppat lite smått, så nu finns det lite nya saker till sommaren;)

hr varit med towe i 2 dagar nu och haft super mysigt, i söndas var vi med philip och alex och nån mer, och igår så var ja och towe på stan och shoppade sen på kvllen var jag med madhi och vi hade det jätte mysigt, har inte träffat han på typ 3 veckor, sen sov han över här och vi låg och pratade och drack cola typ hela kvällen och checka film :) men snart ska jag göra mig iordning och bege mig mot stan för att beställa en iphone åt mig :)
så nu blir det fixa sig.

Peace


outfit

sådär nu är jag redo för kvällen, ska bara sätta på mig skorna och bege mig mot stan, ska sätta på lite nytt nagelack med och ett par örhängen sen är jag redo för en kväll med fest :)


facelook

outfit


potatiagratäng med gurka

guud så gott det är, hahah ska snart käka det och invänta lollo för sedan blir det party, först hos lollo sen hos broder min och sedan krogen ;) ffan vilket röj det kommer bli känner jag :)


efter ;)

städning

duschen fick vänta vart att storstäda istället så håller på för fulla rullar här hemma med att städa mitt rum det kan nog ta 2 timmar till eller nått sen blir det duschen och sen fest :D

peace!


tiderna förändrar en

party mode

tjaaaa! sitter hemma med högsta volym på mina nya högtalare och bas och taggar för ikväll, fan ska supa som fan och ha världens roligaste kväll :) år så taggad har inte festat på länge eftersom jag har jobbat varje helg typ :P så ikväll ska vi ha en skiiit rolig kväll:)

ska snart besöka duschen och göra mig super fräsch;) kanske ska besöka brosan på hans fest ikväll och ragga upp nån snygging ;) ne skoja bara men kanske blir ett besök där :)

men som sagt nu blir det duschen:)

peace!


före


my grown up christmas list

hej! ja nu är julafton avklarad, jag vet inte vad jag ska säga om den, vart inte den bästa julafton, vart nog en av dom sämsta:(, men fick en julklapp om att åka till italien på torsdag med en kompis från en kompis, men får se hur det går :P hahah ikväll blir det nog utgång med lollobaby<3 men ska försöka få tag i fredrik nu:)

peace!


saknade kelly<3

marry christmas

God jul! ja idag är det julafton och jag sitter i min säng färdig för att fira jul med ena sidan av släkten.
igår var det uppesittar kväll så mickes dotter emeli var där och mickes föräldrar jonny och lillijan var med här och så käkade vi och spelade bingolotto. ingen av iss vann:(

iaf snart så kommer min bror och hämtar mig för att åka till farmor och farfar och för att börja julafton där med mat och julklappar, sedan blir det att åka hem till mamma och fora jul här och avsluta julafton här hemma med lite monopolspel.

sen i morgon blir det att ge ssig ut på rean och shoppa loss:)

peace!



come on

hej! nu har jag äntligen fått mitt julov:) så himla skönt, sara sov hos mig igår, vi käkade pizza och sen första filmen vi såg var material girls men jag sommnade och då var kl runt halv 10 så vaknade jag vid halv 2 igen på natten och sara var fortfarande vaken och då la jag mig brevid henne och sommnade om sen så sov jag som en stock, jag kom upp helt perfekt i morse men det gjorde inte sara, det tog ett tag innan hon kom upp, men sen gick vi tillsammans till skolan.

ska snart börja fixa mig lite smått för att gå och ta en fika med oliva och bella som var typ 100 år sen jag umgicks med så hoppas på en rolig kväll, men nu ska jag kolla fejan sen blir det att fixa ´mig

peace!


gammal bild!

hard work work

hej! jag vet att jag lovade att jag skulle bättra mig men bloggen är inte det första jag tänker på:( nu sitter jag i mitt rum och tar en cigg, ska snart bege mig till jobbet och börja jobba för ikväll är plaza hyrt så det blir mycket och göra, men det tycker vi om :) i morgon fyller mamsen år med så då blir det att fira henne, sk sen flyttstäda med kimie i hennes nya lägenhet :D grattis gumman, jag kommer bo där några veckor ;) ne då men jätte glad för hennes skull. ne nu blir det att bege sig mot jobbet och käka lite och sedan jobba:)

peace


cry baby

hej! har inte fått en blund sen förra inlägget så sitter fortfarande vaken och kollar på cry baby, en helt okej film, men den känns lite som grease. ska snart ställa mig i duschen och sen till skolan, efter skolan blir det att gå hem till kelly som har opererats och hälsa på henne :)

nu ska jag se klart filmen sen duscha

peace!


fucked up

hej! nu sitter jag i mina säng och har precis vaknat men ska försöka sova snart igen:) kom hem frpn stan förut och jag har köpt klart alla mina julklappar nu:) så jävla skönt. men när jag kom hem så sommnade jag så därför ni inte fick nån uppdatering, men nu ska jag försöka sova igen.

peace!


love is in the air

hej nu sitter jag i skolan och har haft 1 lektion och vart och ätit mat. hade först Engelska B och vi gör nått skit tråkigt som jag inte fattar meningen med riktigt men det är bara att kämpa på och försöka lösa problemet. sen var vi och käka i matsalen för första gången på typ 2 månader, men det var helt okej mat. snart så börjar min andra lektion och det är Personligförsäljning sen slutar jag och sen blir det stan med lilla fredrik:)


nu kör vi igen!

ja hur många gånger har jag försökt att hålla min blogg uppdaterad, men nu ska jag verkligen försöka och ni ska gå dagens outfit och liknande det lovar jag, nu är även min praktik över så det kommer bli mer uppdatering och jag lovar ska verkligen försöka hålla det den här gången.

ja vad är nytt i mitt liv ? jag har fått ett jobb på min "praktikplats" och det är ju då resturang Plaza, och jag trivs jätte bra, men vill jobba mer än vad jag gör, för tillfället jobbar jag bara helger alltså fredagkväll och lördagkväll och hoppar in ibland när det behövs.

just nu så ska jag börja fixa mig sen bege mig mot skolan och vara duktig, måste börja ta tag i skolan känner jag.

snart är det jul med och det innebär julafton och massor födelsedagar eftersom halva min familj fyller år runt jul så blir det några födelsedagar.

på fredag kommer mormor och morfar med men jag jobbr hela helgen så kommer inte träffa dom så mycket, och på söndag fyller min bror 25 så kommer bli firande här hemma.

men nu ska jag fixa mig och bege mig mot skolan.

Peace

RSS 2.0