skäggetorp

hej! nu är jag hemma, vart en liten tupplur förut riktigt skönt! har även gått till skäggetorp och tillbaka med kimie:) riktigt skönt, det här måste vi göra till en vana:)
jag vet att jag sa att bilderna skulle komma upp nu ikväll men har inte orkat så dom kanske kommer inatt eller i morgon :) så håll koll på bloggen och glöm inte bort frågestunden!

och till den som skrev en kommentar och frågade:
varför har du frågestunder hela tiden:
det här är min andra frågestund som jag har på den här bloggen så har inte hela tiden:)
och tror du nån bryr sig?: antagligen du för du kommenterar ju, och är du så rädd för att skriva ditt egna namn? tydligen, ingen tvingar dig att läsa min blogg!

nu ska jag kolla film eller TV har inte bestämmt mig än:)

peace!


FRÅGESTUND

nu kör vi på en frågestund tills i morgon!


svarta änglar

hej! nu ligger jag hemma i min sköna säng och funderar på ifall jag ska ta en tupplur eller om ja ska skita i det? hmmm svårt det där! bilder från 2008 kommer komma upp ikväll så håll koll ikväll :)
ne nu blir det TV får se om jag slockan eller inte:)

god morning

heej! sitter i skolan på min svenska lektion. känner mig väldigt seg:( men foten börjar bli bättre går att stödja på den mer och mer:) käken är tyvärr densamma:( men men. har typ lite otur nu tror jag, för påvägen till skolan var jag nära på att köra in i en bil dörr, men jag hann bromsa:)
får se vad som händer idag :)

peace!


god natt

nu säger jag hej till jhonblund en cigg och en cola, sen blir det att sova värsta skönt. eller om jag kommer luyckas somna :)

besökrekord

hej! sitter i mitt rum ska snart bege mig mot towe i tallibanboda :) haha så blir lite onsdagsmys där:) måste ju kolla igenom hela huset nu när det är nymålat och grejer :) jag fattar inte varför jag inte är trött, jag har sovit typ 6 timmar på två dygn, så vem vet kanske slocknar hos towe? nej! måste hålla mig vaken :)
ne nu ska jag prata lite med familjen sen ska jag nig bege mig:)

peace!


la la la

hej! nu är jag hemkommen från skolan, gud vad jag känner mig bra idag, har haft 2 lektioner egentligen bara 1 riktig en vara bara om man låg efter typ, så fick in 2 uppgifter idag och fick reda på 1 och det vart ett G så nu väntar jag bara på den andra och jag hoppas på ett MVG där:) snart kommer emelie (mickes dotter) för hon fyller år idag så Grattis till henne:) så ska vi äta lite tårta sen blir det kanske ut och gå med towe lite :)

men nu ska jag chilla galet en stund:)

peace!


black soul

hejhej! sitter på min samhällslektion och chillar plugg, det är för dem som ligger efter som ska vara här så jag sitter här, försov mig lite men det gör ju inget eftersom det är ju min tid som försvinner inte lärarens :)
är skit trött med men det går väl över.
ne nu ska jag gå till hemköp eller nått :)

peace!


brist på liv


snacka om brist på liv så fixade en ny piercing:) vad tycker ni?


fikaaa

hej! nu är jag hemma efter min fika med emma och towe, och fyfan vad vi har skrattat, men försig det gör vi alltid när vi är och fikar, fan vi måste göra det här till en vana:) saknade lilla josse bara :( men får fan träffa henne snart :) ska lägga mig och kolla tv nu tänkte jag och bara chillar, har ont i foten, inte bra att jag går såhär mycket men måste ju gå för att den ska bli bra igen:)
ne nu tv!

peace!


2008 forsättning

april 2008









maj 2008






juni 2008





mer kommer :)

pretect you

hej! sitter i mitt rum och lyssnar på musik :) skönt, ska snart gå ut och ta en liten fika med towe och emma, sen kanske det blir minneslunden ett tag. sen blir det nog hem och tidig säng för jag har ju trots allt bara sovit i typ 4 timmar inatt, jag kan inte fatta hur jag fortfarande kan vara pigg, och jag är inte övertrött utan helt normal.
men nu ska jag kolla fejan lite snabbt sen bege mig!

peace!


in pain

hej! nu är jag hemkommen efter skolan :) har vart och lämmnat in mobilen så den kan låsas upp med men den är inte klar förän i morgon.
ligger iaf i min säng ska snart äta lite fooood sen får vi se vad kvällen bjuder på:)
får se om jag ska till skolan i morgon eller inte för har ont i foten fortfarande och det är jobbigt att gå då. men vi får ju hoppas:)

men nu ska jag käka, fler bilder kommer sen med från 2008 :)

2008

januari 2008





februari 2008





mars 2009







Någonting jag ångrar.


att jag klippte av mig mitt hår:(


småföretagande B

hejhej! sitter påmin lektion just nu småföretagande B, inte så värst roligt:(
kan fortfarande inte gå riktigt och jag har fortfarande ont i käken+ är jag skit förkyld. så ja vi kan ju dödsföklara mig redan nu:) hahah!
bilderna från 2008 kommer komma upp idag med :)  så håll utkik:)

ne nu ska jag vara lite aktiv

peace!


lite kvar

hejhej! nu har jag vart hemma ett tag, vart fört mcdonalds med kimie sedan ett var runt ån:) nu har jag suttit och fixat mina bilder ännu mer så nu är det bara 2007 kvar sen så är det alla bilder som inte har nått datum som ska in i en mapp :)  riktigt skönt!  så dom kommande dagarna kommer ni få se bilder från 2008 och 2007 med :) och såklart lite från 2010:)
jag tycker det är jätte kul att kolla igenom alla gammal bilder för det kommer tillbaka alla minnerna i huvdet och tiden går verkligen fort för många bilder som man kollar på och ser datumet så tänker man shiit var det 2 år sen det känns som det var i sommras typ haha :)  men det är iallafall skönt att det snart är klart :)

 nu kommer forsättningen på bildebommb :)

augusti 2009





september 2009



oktober 2009



november 2009


december 2009






det var 2009 och varför det vart mindre bilder på andra halvan är för jag inte tagit så mycket dem månaderna:)


Mcdonalds

nu ska jag klä på mig för kimie tycker att jag ska äta mcdonalds med henne så jag blir frisk :) hahha
hoppas det funkar !!


Bildbooooomb!

januari 2009



februari 2009


mars 2009






april 2009



maj 2009



juni 2009









juli 2009








ni får mera senare ikväll :)

sick day

hej! idag vart det ingen skolan, känner att jag inte mår så bra, har ont i min käke och i foten sen är jag jätte förkyld med :/ så fick bli en sjukdag hemma och hoppas på att jag mår bättre i morgon:) ska snart ta mig en dusch sen blir det nog att städa lite. måste ju göra nått när jag är hemma.
men nu ska jag se klart filmen jag ser på och sen duscha:)

peace!


En bild på mig själv för ett år sen.


det här en bild från februari förra året, jag orkade inte gå igen om alla mina bilder för att hitta en i mars :P men jag har förändrats en del :)


5 timmar

hej! nu är det ju så att det kan hända extremt mycket på 5 timmar. haha

allt började med att towe ringde vid 10 och frågade om vi skulle ta en cigg, och självklart sa jag ja. hon kom i bilen med calle så vi tog en cigg sen så satte vi oss i bilen lite för att snacka. sen begav vi oss en runda prisopakeringen så jag fick ligga på huven och åka runt. sen en runda på stan:) sedan drog vi oss mot towe och chillade lite.
sen så åkte vi till löftaslott och skulle kolla spöken men vi hittade inga:( sen så åkte vi till mcdonalds och tog varsin hamburgare, sen så när vi skulle pakera för att ta en cigg så skulle jag hoppa ut i sakta fart men det var inte så smart eftersom calle råkar köra över min fot. hahhhaha :) men nu är jag hemma 5 timmar senare. hahah :) men har jätte ont i magen för jag har skrattat så mycket riktigt värd söndas kväll/natt.

vi får se i morgon hur ont jag kommer ha i min överkörda fot. och käken har inte blivit bättre heller utan den blir typ bara värre och värre :(

men men nu ska jag nog kolla en film eller nått :)

peace!


let goo

hej! plugget bara försvann haha, det där löser vi nån annan dag :) mamma gjorde våfflor förut riktigt gott kan jag ju lova :) i morgon är det nytt schema i skolan med börjar halv 9 med gympa, inte riktigt så roligt som det låter kanske :( asså jag har inte ställt om min klocka än så jag vet fan om klockan är 9 eller om den är 8 får kolla det på text TV för den har alltid rätt :L
men nu ska jag chilla lite med musiiik sen så blir det nog lite tv sen sängen. lite sleten efter helgen :)

peace!


flyger iväg som ett pappersflygplan

hejhej! sitter i mitt rum med musik som vanligt :) haha
igår vart det en rolig kväll haha ! först var jag med kimie sen så skulle hon ut så jag gick svängarna förbi lascala och jag skulle hålla mig nyktert men det gick ju inte så vid 2 tiden då allt stängde så drog kelly och jag på efterfest i valla med carlos och gänget :)trevligt trevligt, kom hem vid kanske 5 tiden i morse och det är världens tråkigaste väder ute med:( men tänkte sätta mig och plugga och sedan städa mitt rum. i morgon hoppas jag på att fixa comviq med!
men nu plugget!

En bild på ett ställe jag vart på.

råå strand i helsingborg. jag åker varje sommar med famiiljen åkerblom dit och campar i 2 veckor, har gjort det i typ 4 eller 3 år nu, men senaste sommaren vart det inget:( men hoppas på det i sommar:)

Mitt drömbröllop
mitt drömbröllop, oj jag har inte tänkt på det, haha men det är väl att stort bröllop där jag har en jätte fin kläning och alla bara har det trevligt och så haha eller hur man ska säga jag har inte tänkt på mitt bröllop än haha :P

rasing my family

morrn :) haha ja nu är man vaken efter en rolig kväll. sitter i mitt rum och lyssnar musik ska snart käka!
igår var en rolig kväll var ute och parta och det var riktigt roligt igår, kom hem vid 3 tider sen så la jag mig och glodde film, riktigt skönt :) ikväll blir det att vara med kelly tror jag så får vi se vad som händer kanske blir utgågn ikväll med :)  men nu ska jag äta

Peace!

sleten


les twins

hej! sitter i mitt rum och lyssnar musik, ska snart börja fixa mig för ikväll blir det utgång som vanligt hahah !
partygirl nr 1.
får se vad kvällen har att bjuda på känner mig lite sliten efter gårdagen. men ni går en outfit sen :)

pecae!

11

Någonting jag oroar mig för.
hur länge jag kommer få behålla mitt körkort när jag väl får det :P

sunny day

hej! sitter i skolan nu, har sovit hos kimie:)
igår var en rolig kväll jag och sara var på äventyr :) med mycket skratt och pussar :)
men nu ska jag plugga
Peace!

castle walls

hej!
nu är jag hemma! vart först en fika med emma på stan sen så gick vi hem till emma och kollade lite tv och chillade:) sen så vart det en till fika med lilla jacob:) och nu är jag hemma!
har käkat lite och så. som dem flesta vet så har jag ju smily percing men jag har bestämt mig för att ta ut den och bara ha den när jag har lust så stoppade jag bara i ringen när jag kom hem och självklart så har jag råkat svälja den hahaha! men som mamma alltid sa när man var liten den kommer ut den naturliga vägen :)
blir nog att sova hos kimpan ikväll så ska nog dra mig dit snart:) blir att plugga gääälet ikväll. men nu ska jag nog packa ner det jag har att packa skriver sen.

Peace!


hurry up

hej! sitter nu i skolan på min sista lektion:) ska snart gå ut och med emma runt ån lite :) sen blir det hem och kanske laga lite mat eller nått:) men nu har jag återsamling sen så slutar jag :) peace!

show goes on

hiss och diss

Hiss:
att det är skit skönt väder ute
skit bra musik
att det snart är helg

Diss:
mycket i skolan
att det blåser ute


count on you

hej hej! sitter nu och väntar på pappa för han ska komma och skjusa mig till skolan :)
ska även växla in alla 50 öringar idag :) vart 60 kr i bara 50 öringar :)
sitter och dunkar ny älsklings låten yonkers:) fett härlig!

nu ska ni få det jag har missat i listan :)
Bild på mig och min bästa vän.

towe edlund<3 hon förstår mig bättre än någon annan äslakr henne och litar på henne till max, hon vet allt om mig och jag vet allt om henne<3

En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

en bild på mig idag

vad jag har på mig: body från ullared, jeans från JC, tröja från H&M och solbrillor från BikBok
nu ska jag ta mig en kopp kaffe :)

dåliiig

hej! nu har jag inte uppdaterat på 5 dagar riktigt såligt av mig så nu jävla ska ni få resten av listan :)

Mina mål/drömmar/önskningar
min mål just nu är att gå ut med alla G!
min drömmer ar att få igång vårat företag, och att ha en egen nattklubb, och att vara oberonde av pengar.
mina önskningar är att mina vänner och min familj ska ha det bästa livet man kan ha.

Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
en cola skulle inte sitta fel just nu

Typ av killar jag faller för.
fina ögon och en hyfsad snygg kropp, hälst svart eller brunhårig, gillar snaggad mest eller så ska han ha en snygg frilla, och hans personlighet ska vara att han är snäll omtänksam och rolig, men en kille som kan få mig att skratta får mig att falla med en gång:)

Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
jag skulle ta med mig några av mina närmsta vänner och åka utomlands och sedan skulle jag investera i nått som gjorde att jag fick mer pengar, sedan skulle jag köpa mig massor skooor och kläder!

En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
jag kan lätt hacka upp mig på små saker som jag egentligen inte borde göra.


där har ni allt jag har missat dom senaste dagarna, haha jag ska bättra mig.
men som många vet så har jag haft det lite svårt i skolan med alla uppgifter och att komma till skolan och så , men jag har bättrat mig nu det är därför jag inte bloggar nått typ + att jag aldrig har med mig datorn till skolan typ för gillar mer att skriva förhand :)

men idag har jag vart i skolan, sedan vart det en promenad med johanna och natta runt ån och sen nu på kvällskvisten vart det en fika med towe emma och josse riktigt rolig fika jkan jag lova länge sen jag skrattade så mycket har alltid roligt med dom där brudarna asså :)

men nu blir det att chilla sen en film och sedan sooovaa!


sommar

forsättning på listan:

min favorit årstid är sommaren! på sommaren så är livet alltid bra, folk är ute och man lever bara sitt liv man kommer hem vid 8 på morgonen och det är fortfarande varmt ute och allt det är så underbart, att bara kunna slänga sig i vattnet och njuta av livet därför älskar jag sommaren.
den här sommaren ska bli den bästa för det är mitt sista sommarlov nånsin så det här ska vi njuta av:)


me and my sexii boyfriend ;)


HAHAHHAHA

förlåt för jag inte uppdaterat men har inte haft med mig datorn idag i skolan och guud vilken tur det var hahah!

först så gick jag och johanna till vår gamla skola kungsis och hälsade på, sen gick vi för att äta. sen när vi kommer tillbaka till skolan för att gå på våran lektion så visar det sig att alla som hade lämmnat sina datorer i klassrummet hade inga kvar, HAHAHA jag tycker det är lite roligt det var runt 9 datorer som vart tagna. hahah man måste ju nästan skratta åt det:)

nu är jag uppe hos kimie och hon har precis börjat tvätta, jag ska nog röra mig hemmåt snart och ta en dusch sen får vi se vad denna torsdag erbjuder.

peace!


kimie's

hej! sitter hemma hos kimie nu och kollar BB ska sätta oss och fixa plugg sen är det redovisning i morgon kl 8 fyfan :( men men det här kommer gå bra:)
men nu ska vi nörda dator lite sen pluuuugg!!


Grattis

hej! nu är jag hemma hos min mooor, och tar det lite lungt, pappa kommer snart och hämtar upp mig för tredje gången idag, vi ska hem till farfar min och fira han för han fyller 83 år :) så grattis ! tycker pappa var lite gullig som inte kom ihåg det utan det var jag som fick påmina honom eller mamma påminde mig sen fick jag påmina pappa:) haha!
och grattis till johanna, är så glad för dig gumman(hon vet vad det handlar om) :)

men nu ska jag ta nått litet och äta:)

peace!

            
4 bilder på mig ;)

bild booomb!

fucka uurr i skolan :)






en person jag vill träffa


min söta kusin<3
hon bor 30 mil härifrån så träffar henne inte så ofta men snart ska jag åka ner och vara med henne:)


i'll be there

hej! sitter i skolan nu och har samhäll har vart och spelat bowling först på morgonen med klassen jag vann över linda :) haha men bägge två var duktiga och fick in några bra skott. sitter och lyssnar på musik för är redan klar med uppgiften :)

bowling

heej :) nu är jag nyvaken och ligger i sängen ska snart resa mig upp och ta en cigg, platta till håret, klä på mig och packa väskan, så kommer pappa kvart över 8 och hämtar mig :) kommer dock vara lite tidig till bowlingen känner jag:P men men.
nu ska jag gå upp

peace!

en bild på mig+10 fakta

  • jag röker
  • jag har jätte bra lokalsinne
  • jag är jätte dålig på att hålla ordning
  • jag älskar skor
  • jag älskar att leka med sminkningar
  • jag biter på naglarna
  • jag har egentligen jätte lockigt hår
  • på fyllan brukar jag sommna med ett öga öppet
  • jag har nästan alltid mjukisbyxor på mig
  • jag har kollat på BB ända sen det började för flera år sen

listaa

ne bara för att hålla uppdateringen igång så får ni en lista av mig som gör att ni lär känna mig lite bättre:)

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.



new york city miami beaches adn hollywood hoes


hej! nu har towe begett sig hemmåt efter all städning, så nu sitter jag själv i mitt rum och lyssnar på musik :) men nu så satte jag på BB det är nästan ett måste att se, haha :)
men ska nog ta mig några mackor nu och sen krypa ner i sängen och försöka sova

peace!


äntligen

nu är äntligen jag och towe klara med städningen:) garderoberna är fina och allt :) så nu kommer no mamma bli glad :)
mamma kommer om typ en timme hoppas jag är vaken då, för jag och towe har städat i 5 timmar hahah :) men det var det värt, fick träffa min lilla älskling och vi fick prata om allt igen :)
nu ska jag lägga mig med lite glass och kolla på nån bra film känner jag :)

peace!


turn my swag on

hej! nu har jag och min förstärkning städat klart nästan iaf:P hahah ne men det tar säkert en timme till, men det är det värt!
så när du läser det här mamma, jag städar för din skull och pluggade för din skull!
ne nu ska vi forsätta städningen :)


toppen dag tyyyp!

hurtbulle

från plugg till städning, tar en liten rökpaus från att städa rummet, fyfan vad jag ligger i idag känner jag, vill överraska mamma lite med att städat hela rummet :) hon kommer hem kl 9 ikväll så då ska det vara klart :)
har tagit in lite extrastyrka:) towe kommer hit och hjälper mig :) länge sen jag träffade flickan så nu ska det städas :)

peace!

if you got the weed

hej! nu sitter jag i min sköna säng, fick sluta vid halv 1 idag riktigt skönt, gick en snabbis på stan med johanna och sen käka på Mcdonalds, riktigt bra tisdag. idag har jag varit jätte duktig känner jag, har faktiskt pluggat lämmnade in en uppgift som skulle vart inne i söndags då men lämmnade in den och den fick bara vara på 3 sidor och fick lite panik nör jag insåg att det skulle bli mer, sen lämmnade jag in min rättskunskaps uppgift som ska vara klar idag:) fingrarna bara glööör på mig så mycket jag skriver :) ska nog belöna mig med en risifrutti och sen blilr det lite mer plugg kanske :) nu när man ändå är igång får man ju köra:)

peace!


mean girls II


har nu sett den nya mean girls filmen.
jag är en sucker för den första älskar den, för den är så jävla klockren, men sen så kommer den här ut och visst jag ska inte säga att den var skit dålig, men det är en sån film man kan sen när man inte har nån annan film att kolla på, om du behöver tidsfördriv asså.
men jag var verkligen tvungen att kolla filmen eftersom det är mean girls!
den får:
5 av 10


badet

hejhej! nu är jag uppstigen ur badet:) riktigt skönt.
var i skolan idag som vanligt det gick som det brukar gå, sen kom pappa och hämta mig och skjusa hem mig:) sen så kom kelly hit och vi bakade äppelpaj och kollade film, fast jag somnade, förlåt kelly (a).
men jag har bara varit hemma ikväll och kollat film och så och bara tagit det lungt, ska sätta mig och föna håret snart och sedan lägga mig och försöka sova.

ne nu ska jag föna håret :)

peace!

kärlek

bom bom bom

hej! länge sen jag skrev nu men orkar inte skriva på helgen men det är kanske då det är som roligast och veta vad man gör. helgen har varit fart fylld, i fredags vart det lite party hos sara sen utgång, och i lördas vart det för fest hos fredrik sedan krogen och sedan efterfest hos fredrik:) i igår så var jag bara hos fredrik och kolla 3D film och chillade. och nu sitter jag i skolan och har tråkigt som vanligt. men ska vara aktiv

one way

hejhej!
sitter i skolan och har lite lektion har affärsengelska sitter och jobbar lite och diggar musik:) utvilad är jag med sommande vid typ 7 eller nått igår kväll, men det läskiga är att jag jag kommer ihåg att jag vaknade kollade på klocka och då var den halv 10 sen har jag inte ett minne av vad jag gjorde måste ha sommnat om eller nått, lite små läskigt det där.
om cirka en timme har jag möte om studentmössorna och möte med kanske våra blivande leverantörer inom UF hoppas hoppas :)

ikväll blir det lite party för sara som fyllt 18:) grattis grattis
och grattis till linda som fylelr 18 idag :)

ne nu ska jag vara lite aktiv :)


norrköping

hejhej ! förlåt för jag inte bloggade igår men jag kom hem och sov med en gång typ så jag sov hela dagen och natten och det var riktigt skönt.

idag så har jag vart i skolan en snabbis sen vart det bussen till norrköping med alla 2:or för att kolla företagsmässan det sööög kan jag lova, har typ precis kommit hem och nu kollar jag lite tv och sitter och laddar ner lite musik behöver förnya mig lite på mobilen känner jag :)

är dock skit trött så får se hur länge jag orkar ladda ner musik för känner att jag kommer sommna när som.
magen är full med pannkakor med fett med mummaaa :)

ne nu ska jag ladda klart musik sen blir det nog att sova :)

peace!

15 dom sa men 10 det var

hejhej ! nu sitter jag i skolan efter min gympalektion vart lite vals och lite annan dans :) min lektion börjar kl 10 igen sen blir det nog stan med johanna en snabbis :) slutar inte förän kl 4 idag men vi får se vad som händer efter skolan :)

mitt liv är tråkigt just nu, men men sånt ni som läser får stå ut med :)

babylon kan aldrig nånsin tonas ner

tjena! nu sitter jag här redo för skolan:) dagen börjar med gympa sen samhäll sen företag typ :P haha
här får ni dagens outfit!


bättre bild kommer
linne: H&M
hängslen: H&M
Jeans: saras
Basboll jacka: mässa i jönköping
Brillor: ullared

men nu kommer papsen och hämtar mig

peace!


oh boy

hejhej!
 sitter på min balkong och tar en cigg nu och dricker en kopp kaffe och har precis fixat ansiktet för dagen :)
det är fint väder idag men kallt tyvärr :( men vi kan ju alltid hoppas på att det håller i sig så d et blir varmt nu :)

det här är mitt liv

hej! nu har jag fått lite nikotin i mig och nu mår jag lite bättre :) kl är snart 6 på morgonen och jag börjar bli seg men icke idag ska jag vara vaken har en viktig idrottsgrej idag så den ska vi göra. sitter och lyssnar lite musik och kollar på tv samtidigt, tror jag ska ta mig en kopp kaffe snart :) fett med mumma.

sedan blir det att börja fixa sig lite inför skolan, har lovat rida idag att jag ska ha på mig färger för hon tycker jag har svikit henne när jag bara använder svarta kläder hela tiden , så måste ha på mig lite färg, men det ska vi nog kunna ordna, hoppas bara på bra väder idag med så man kan ha på sig ett par snygga glajjor :)

men nu ska ni få lite bilder från början av det här året :)

januari:


lärde känna lite isläningar :)

peircade mig:)

gymmade mycket

johanna tatuerade sig för första gången

även jag fast för fjärdegången

sov hos pappa några nätter

Februari:

lekte grym i skolan

var på melodifestivalen med towe<3

solen kom:)

busade på steves.

aa där har ni lite bilder från dom 2 första månaderna av 2011 vill ni att jag forsätter med sånt här så säg till bara :)


ciiiiigggg

hej! ännu en natt vaken. jag har inga cigg heller så känner att paniken börjar komme nu haha !

har haft en bra dag startade med en långpromenad på 1 och en halv timme med natta gick och pratade om allt jätte skönt. sedan vart det lite käk sen bandy sen biljard och sen bara chilla, fick även träffa min lilla jeremie idag :)

men nu ska jag nog städa mitt rum som jag har sagt varje kväll men har inte kommit nån vart tyvärr :/ men nu ska vi se om jag lyckas ta tag i det!

peace!


06:19

hej! nu har jag kollat klart på hela serien av tusenbröder, guud såå bra!
aa har inte sovit nått inatt så blir att hålla sig vaken tills skolan börjar. det som är lite mysigt är att det redan är ljust ute man känner liksom att våren är på G då, hoppas bara det är fint väder så man kan sätta på sig ett par solbrillor idag :)
sitter och funderar på om jag ska gå upp och äta lite flingor, hmm svårt val där. haha ni ser när man är uttråkad så kommer konstiga tankar upp. känner mig lite som edwin i full frys konstiga tankar:)

ne nu ska jag ta mig flingor.

PS. onödigt inlägg!

tusenbröder

hejhej! jag vet att jag inte har uppdaterat men har inte orkat, tyvärr. kl är snart halv 5 på morgonen och jag kan inte sova än :( och det finns inte en ända rolig människa att prata med så kollar på med min älskade serie tusenbröder, en riktigt bra serie om jag ska vara ärlig. ska nog plugga lite nu med!

peace!

RSS 2.0