Partyweekend

hej! nu har jag fått tilbaka min dator så nu blir det bättre uppdatering,
igår var det haloween fest riktigt kul var på två olika en hos johanna och det var helt okej, sen vart det att dra till åtvidaberg och fyfan vilket party, hade skit kul verkligen! så dom som inte var där missade något ;)

idag blir det party igen, hahah känns som jag inte gör nått annat än att partar:) men man måste leva livet, men nu ska jag käka tacos så
peace!


late

hej, sitter här som vanligt med mina svårigheter att somnna:( men som tur har jag ju natta som sälskap när hon ligger och pratar i sömmnen då och då :)
i morgonbitti blir det att gå upp och käka på scandic hotellet;) ska bli mums:) sen blir det träning sen skolan sen blir det mer träning sen hem och sova :) typ så ser dagen ut! men nu ska jag sätta på en film så peace!

my other half

hejhej! sitter i min säng med natta, vi chillar framför tv, har inte vart i skola idag heller kom inte upp om man säger så. har vart och gymmat iaf med natta vi krede ett gympa pass och det var skit kul :) men det var även jobbigt. och jag känner i mina armar att jag har kämpat hårt idag, i morgon blir det gymma ien, hahha a har blivit gymfreak nu :P
men nu ska jag forsätta med städingen som inte blev klar igår!


coco

hej! nu sitter jag och dricker varm oboy med handvispad grädde, mycket godare då :) kl är 3 om 5 timmar ska man bege sig till skolan, sen så har jag träning med.

sitter och tänkter på micke mammas kille han har haft sn otur på sistonde, först vart hans bil rispad av en nyckel av någon, helt cp stört egentligen, sen idag så har nån hackat sig in på hans konto på nått sett och tagit 40.000 kr av han så han är inte så munter direkt. men hoppas hans tur vänder snart.

men nu åter tillbaka till städningen så en blir klar idag :)

min coola tändare

hejhej! nu kommer bloggandet inte gå så bra eftersom min dator pajade idag, just nu sitter jag vid mammas dator, men i morgon ska jag lämmna in den och hoppas på att få tillbaka den på fredag för vill gärna ha en dator under lovet tack! kl är halv 2 snart och det blir att dygna inatt känner jag så jag verkligen kommer upp till skolan i morgon, missade samhälls saken idag tyärr men får ta igen den så snart som möjligt.

idag har jag bara chillat framför tv:n och vilat upp mig och nu på kvällen har jag städat, men är icke klar med det, så ska forsätta när jag får orken tillbaka.

på fredag är det haloween fest med:) ska bli skit kul, sen på lördag kanske det blir utgång men får se:) sen är det en veckas lov så skönt, blir nog att jag och natta bor här eftersom jag är ensam hemma :)
men nu ska jag kolla tv så
peace!

fast car

hej, ´nu sitter jag här återigen jag vet att klockan är mycket och att jag borde sova för länge sen, men jag vet inte vad det är med mig jag blir aldrig trött känns det som. aja idag är det måndag alltså en ny start på veckan och även veckan innan lovet!! ska bli så skönt med lov kan jag lova och det behövs just nu. idag ahr jag iaf pluggat ganska flitigt har gjort 2 uppgifter den vi fick på lektionen och en som skulle vara klar i morgon :)¨efter skolan vart det träning gick på Boxpass med natta men det gick åt helve*e om jag ska vara ärlig jag och natta drog efter halva, det passade verkligen inte mig, men vi tränade lite innan och efter så fick lite träning ändå, i morgon är det dock vilodag men på onsdag är det träning ingen.

jag tränar ju då på Frisk och det är ett jätte bra gym enligt mig iaf men alla har ju sina åsikter.

aa i morgon slutar jag vid 2 och börjar vid 10 så det är skönt att det är kortdag, har samhäll hela dagen men det ska nog gå bra hoppas jag iaf, har redovisning och lite sånt och jag har inte börjat med den så blir att fixa den nu tror jag :) sitter och funderar starkt på om jag ska dygna för att vara pigg i morgon i skolan och sen vila ut på eftermiddagen/kvällen, tror det blir så :) ne nu ska plugget göras

peace

not sleepy

hej, jag vet att jag knappt bloggar längre har inte orken till det längre, men ska försöka uppdatera 1 gång om dagen.
nu sitter jag och snackar med bästa alex på msn, min ny funna bästa vän alex music, som bor i småland tyvärr, men tycker om han endå :) i morgon är det skola med ska se om jag kommer upp till den eller jag måste. natta ligger brevid mig coh snarkar för fullt. ska kanske göra henne sälskap snart :)


nytt försök

ne nu j**lar ska jag ta tag i det här och verkligen försöka hålla det och forsätta med bloggen!

iaf nu sitter jag i skolan och har personlig försäljning, inte alls roligt:(

efter skolan blir det gå och kolla på APU plats hoppas jag hittar nån!

ne nu ska jag vara aktiv och lyssna.

peace

RSS 2.0