i was born to get wild

hej! sitter i min säng med lilla sara hon målar naglarna och jag sitter vid datorn :) vi har vart och ätit på donkan och sen tog vi en kaffe på steves. vart ingen skola idag, men i morgon blir det att gå dit och träffa alla man inte träffat på en veckan nu, vi får se vad jag och sara hittar på kanske tar en promenad elelr nått :)

just et är det nån som vet hur man sätter lås på bloggen eller ?

knaaas

hej ! kan bara börja med att säga att helgen har vart knaaass!

helgen har varit ilska skratt tårar och enorma fyllor haha , ne men har varit med felicia hela helgen och vi har haft det kul. men det har vart en fartfylld helg.

lovet har varit helt okej, det är bara att det har varit väldigt kallt, vill ha sommar året runt istället. men hoppas på att våren är påväg så man kan börjar använda skinjacka och glajjor.

nu sitter jag och kollar på tv 11 såg den nya zombie serien den var väl helt okej. en har ju tydligen varit en hit i USA men tror inte den kommer bli lika stor här. men vi bor ju i lilla sverige så.

veckans planer:
måndag : vårdcentralen sen skolan, sara fyller 18
tisdag:skola sen gymmet
onsdag:skola sen gymmet
torsdag: skola
fredag, skola sedan vara med en kompis
lördag: kanske utgång eller det som dyker upp
söndag:plugga

ne nu blir det mer tv
peace!

mulan

hejhej! sitter och kollar på den bästa filmen, mulan, fett med bra , är nästan helt färdig för en kväll på stan, ska bara klä på mig och så sen är jag klar för kvällen :) väntar på felicia sen beger vi oss mot min bror för att förfesta och sedan utåt med dom:) hoppas på en riktigt rolig kväll.

peace!



call me tonight bitcheees :)

how could you bring him home?

hej, nu är jag tillbaka från stan och har finsällskap med mig hem lilla towe ville hälsa på familjen svensson/berggren/andanius hahah köpte en ny percing och ett vitt linne på stan så nu är jag redio för kvällen. ska snart hoppa in i en kall dusch och sedan fixa mig lite och sånt du vet som tjejer gör :) ikväll ska vi köra håret, nytt linne,nya skor och ny percing kan inte bli bättre :)

men nu ska jag vara social

peace!

kan du komma hem om inte för evigt men bara för en stund

hej! nu är jag vaken här hemma, fick ju inte sova eftersom hela sverige ringde mig typ, ne men har nog fått 10 samtal bara nu på morgonen av samma person haha ! men men lika bra att vakna, ska snart klä på mig och gå ut och äta med towe plutten för hon vile ha kina mat haha.
kvällen igår var skön att bara ta det riktigt lungt och snacka om allt möjligt, haha josse skrämmde upp mig riktigt ordentligt igår med ett lite privat skämt, haha men älskar henne ändå<3

men dags att klä på sig nu va känner jag :)

peace!

chirre och dirre !

hej hej , livet har fört mig till josse, där vi kollar film och käkar chirre och dirre(chips och dipp) hahah fett med gott. kollar lite film och bara myser tillsammans:) men nu ska jag äta lite mer skriver senare :)

fifaan

hejhej! nu är jag vaken hahah, fan har sovit ut riktigt ordentligt kan jag ju lova eftersom kllockan är 5, jag vet inte vart livet tar mig idag men hoppas på nått bra:) nu ska jag ta en glass och se film och bara chilla tillmax :) peace!

hemkommen

hejhej! nu är jag hemma efter en fartfylld kväll, eller ne skoja den har inte vart fartfylld, har varit hos david med lite folk, sen vart det in till stan för att krubba sedan hem till josse och sedan hem till mig, och nu sitter jag här och ska lägga mig och sätta på en film och sommna in:)  så godnatt readers, skriver i morgon:)

peace!

going for the kill

hejhej! nu är jag hemma från stan,  fick med mig hem en keps, röda pumps, ett linne och ett par svarta hängslen :) nöjd med mina köpa är jag, ikväll så får jag se vad som dyker up, antingen vara med felicia, elelr så blir det chipskväll hemma hos josse :) i morgon smäller det med då ska jag va med felicia och vi ska fucka u, och på fredag blir det ännu mer fucka ur med felica baby<3

sitter just nu och dricker ett glas mjölk<3 älskar det. ska byta om och lite så, slänger in ett inlägg lite senare peace


the city

hejhej! sitter nu på mitt flickerum och har fixat mig för att röra mig mot stan snart och kolla runt och kanske få med mig nått fint hem :) ska gå på stan med lilla kelly och prata om allt mellan himmel och jord:) sen blir det nog en fika med baby girl felicia :)<3 men nu ska jag klä på mig och lite sånt :)

peace!


hold it against me forever

hejhej! nu är jag vaken och sitter och dunkar musik, satt och kollade på tv till typ 5 i morse, hade en deppkväll med en kompis som sommnade vid typ halv 4 så satt här helt själv, hahah. han väckte mig dock några gånger genom att snarka, armbåga mig i huvudet, och sen fråga hela tiden vad klockan var, får damp låt mig sovaaa!!!

men ska nog ta tag i att städa mitt rum idag, kanske bara:)

men nu blir det att krubba!!

peace


tv 11

hejhej! ,igger i min säng och kollar på tv 11 , tror nog att det är en av dom bästa kanalerna för dom visa roliga serier och liknande, men skanar MTV faktiskt:(  fan klockan är snart 3 och jag är inte ens trött fan!

haha just det tatuerade philip förut haha vart LKPG på skinkan :)

men ska se på tv peace!


söt nöt :)

la la la

hej! nästan 5 dagar sen jag bloggat, har inte haft orken till det men ska verkligen försöka nu iaf 1 inlägg om dagen.
men ska ta nått att äta nu peace!

palla

hejhej! sitter i min säng med underbara towe :) hon har flyttat hit nu i några dagar så det ska bli skööj :) har haft studiedag idag med fett med skönt och det behövdes kan jag lova, och i morgon är det skola sen är det lov i en vecka och det ska bli riktigt skönt kan jag lova!!!! men nu ska jag vara lite social

peace!

modell

hejhej! nu sitter jag hemma och ska käka, har vart modell för linnea idag och det var roligt :) vi fick in en del skit fina bilder :) nio får se dom när jag har dom på datorn men dom finns på FB om ni vill kolla:) men nu ska jag käka sen bege mig till skolan:)

peace!

bio

hej , nu är jag hemma efter bion med sara vi såg den med chrestina aguliera eller hur det stavas hahah , fett med bra var den :) men nu ska jag fixa lite inför fotograferingen i morgon och sen blir det skolan och sedan öppet hus :)

peace!

its over

hej! sitter i skolan bravid lilla hawjin nu :) har slutat har bara en liten grej kvar att göra sen så är det klart :) blir att vara med felle baby sen behöver plugga men det gör jag ikväll :) men nu ska jag fixa det där lilla så hörs vi :)

peace

read my lips

hej! nu ska jag bege mig mot stan för att fika med felica ytligare ändrade planer haha ! skriver kanske senare när jag är hemma eller där jag hammnar för natten:)

peace!


baby boo

hallå! nu sitter jag här hemma ska snart klä på mig för att röra mig mot stan för att ta en fika med felicia :) får se sedan vart kvällen tar oss eller blir ju snarare natten, haha, men det tycker vi om har inte träffat flickan på typ en vecka nu så vi har nog mycket att prata om:) ändrade planer tydligen kanske blir party istället :) men får se men nu ska jag klä på mig:)

peace!


if you want more scream it out loud

hallå! är typ nyvaken eller vaknade och kolla klart filmen från igår never back down riktigt bra film :) ikväll vet jag inte vad som händer kanske blir en tripp till towe får se vart vindarna tar mig :) men nu tänkte jag ta nått att äta sen blir det duschen och bli ren:)  men höres av senare.

peace!


hold my hand

hejhej! nu är jag hemma efter en fredagkväll! började med skola som vanligt skitråkigt men fick mycket gjort, sen så var jag med båtsman ett tag och var kul att träffa snuttan men sällskapet var nog inte lika roligt, sen så drog jag mig till josse och där var emma med vi satt och garvade och hade det allmänt trevligt fick bäldigt ont i magen för jag skrattade så mycket haha ! sen va jag med sara en stund och nu har jag begett mig hemmåt.

just det på vägen hem så ser jag at en kille ramlar och jag går fram för att hjälpa han upp och han är skit full och väger typ 100 kilo så ni kan ju tänka hur det gick för mig, men följde han hem efter några fall neråt men han gav mig 70 kr för hjälpen fett med nice :)

men ska nog lägga mig nu och slå på nån film :)
peace!


en ny tröja jag har klippt till lite :)

natthäng

tjena tjena:) sitter hemma med sara hos mig och diggar musik och försöker få fart på städningen men det går inte frammåt, men lite har det gått frammåt, men jag är en sån person som påbörjar saker men avslutar dom aldrig typ, tyvärr! men har vart på bowlingen hela kvällen och spelat tror jag och sara spelade 12 serier eller nått, och jag förlorade hela tiden, hon fick typ 15 strikes på 2 serier:P hahah
vi körde vårt nya bowling pogram först höger serie för att värma upp höger armen sen väsnter serien för att värma upp vänster, som proffs måste man kunna spela med båda:) och i slutet så applåderade alla åt mig för jag var så dålig och skulle bli lite glad :) men nu så ska städningen forsättas!!!!!


en bild från i sommras tror jag saknar mitt röda hårband:(

utvilad

hej, nu är jag vaken är skit pigg typ sommnade vid 6 tiden igår och sovit hela natten, fett med skönt ska slå på en film och ta nått att äta:) peace!

hold it against me

hejhej! är hemma nu och sitter och laddar upp massor bilder på facebook, så alla som har umgåtts med mig genom tiderna kommer nog se en och en annan bild som är fett gammal, hahha :) men det gillar vi, ska även städa tänkte jag , och ska vara felle baby med :D 4 år utan varandra då finns det mycket att prata om kan jag lova, haha :) men nu åter till bilduppläggningen :D

peace!


en skön start på dagen

hej! nu sitter jag i skolan och har försäljning och service och det är inte speciellt kul men men det är bara att stå ut,  slutar vid 4 nån gång, och blir nog hem och städa klart för hela min gaderob och då menar jag verkligen hela min gaderob ligger på golvet för skulle städa igår men kom inte så längt tyvärr, börja känna mig väldigt seg eftersom jag inte sov nått inatt, jag har typ legat och orroat mig hela natten och jag vet inte varför, men ska iaf hem och städa sen blir det nog att slagga hos felicia ikväll:) så glad att vi har tagit upp kontakten igen:D

ne nu ska jag vara aktiv på min sååååå roliga lektion.

peace!


falling in bed

hallo! nu är jag hemma har varit hos johan, och kan väl säga att det har varit en helt okej kväll, nu är jag iaf hemma efter en bra promenad med felica, vi gick från berga till stan det tar drygt 20 minuter en halvtimme kanske, kommer in till stan och så är det världens fight. en kille ligger däckad på marken och så står det 2 tejer och slås, haha ! men nu tänkte jag lägga mig i sängen och se en film och sedan sommna in i drömmarnas värld:)

peace!



if you going

hallå! nu är jag hemma efter en dag i skolan och ett jobbigt pass på gymmet:) körde pole dancing på gymmet och det var skit kul ,men väldigt jobbigt, vi fick lära os en koregrafi med pumpstångar och det var verkligen skit kul, så folk som inet var med missa nått :) ikväll blir det att umgås med lilla felicia, fan umgicks med henne när jag gick i 6:an och idag gör vi en ny debut:) blir utgång ikväll med johan och gänget :) men blir nog en tidig kväll ska upp vid typ 7 i morgon för åker till huvudstaden för massor av shopping:) underbart! men nu ska jag fixa klart mig sen bege mig mot johan :)

peace!

4-0

hej! nu är jag hemma efter matchen, vart  4-0 till LHC bra där klubben! vi hade jävligt bra platser med så det var kul, för er som inte vet så går jag aldrig på hockey det här var andra gången i mitt liv, men jag är endå intresserad men inte jätte intresserad, efter vart det att dra till rese med massor folk, och jag och natta kom fram till att vi ska gå med i firman :) hahahhah vi skulle äga ut alla med våra moves :) ne men skämt å sido sådär vettu. men nu ska jag sätta mig ner och göra en powerpoint för har nämligen redovisning i morgon med johanna, eller det kanske blir utgång en stund får se,

peace!


just nu!

hey lil mama

hej ! dålig uppdatering men sånt får man stå ut med, nu så ska jag börja fixa mig för snart blir det hockey med nattababy:) och det ska tydligen vara nån dans uppvisning eller nått ikväll med så ska bli kul och se :) har även vart och gymmat med johanna förut med skönt, fast har världens träningsvärk i magen:( men men sånt får man stå ut med :) men nu ska jag fixa mig ska åka om 1 timme :)


RSS 2.0