Cafe M


tycker alla ska komma till cafe M och fika där ett skit mysigt ställe som ligger på platensgatan 5 ( mellan bosses glassbar och firstaid) så kom förbi och ta en kaffe eller nått gott att käka:)


Bullshit

hejhej! sitter på jobbet, har jobbat en liten stund idag bara så nu tar jag det lungt för att sedan åka hem till pappa och käka middag där med min andra familj :) i morgon är det skolan som gäller sen blir det jobba från halv 3 till nån tid vet inte riktigt :)  men nu ska jag bege mig bort mot pappsen:)

morning


hej! undrar fan hur jag kan vara vaken just nu asså:p haha har sovit typ 3 timmar inatt:) men men, ska snart iväg till cafe M och hjälpa till där idag :) så kom förbi och ta en kaffe;) igår var en rolig kväll haha :) men nu ska jag dra mig.

peace!


tur!

hejhej! ligger i min säng har varit allmänt seg idag bara, mamma väckte mig vid halv 10 typ och vid 10 åkte vi upp till gamla linköping och gick tipspromenaden först och då  vann jag 40 kr(Y) sen så gick vi och kollade på alla stånd som stod och tog lite lotter och så. sen åkte vi hem och jag har typ sovit riktigt skönt att sova ut. men tror jag ska hoppa in i duschen nu så.

peace!


vart ska man börja

hej! ligger nu i min säng typ nyvaken, har ont i min bula och mitt knä:( haha gårdagen ska vi inte ens prata om, men det var en rolig kväll :) ska snart hoppa in i duschen och sen blir det att fixa sig för att vara med issa :) idag kör vi nog på låga skor:P ne nu ska jag duscha!

peace!


HELLCATS


hejhej! nu har jag vart på gymmet och fikat och lite sånt, har vart en skön dag :) nu sitter jag och kollar på den nya älsklingsserien "hellcats" fett med bra. ska snart krypa ner i sängen i morgon är det prov som gäller och en redovisning:)

peace!


hungriig

hej! sitter i skolan och har haft matte prov:) det gick bra tror jag. väntar nu på min svenska lektion, slutar runt 2 då blir det hem och plugga med johanna:) men nu ska jag börja skriva om shackespear(stavning)

peace!

Plugg

hej! nu är jag nästan klarmed allt plugg, ska bara kolla matten lite för har prov i morgon, känner att min blogg börjar bli lite som kimies, står bara att man pluggar och pluggar hela tiden. men så är det nu, jag har typ 20 uppgifter kvar att göra sen är jag klar med alla uppgifter för 2:an och 1:an. så det är skönt, har den här veckan och 2 till på mig att göra klart det så det kommer gå bra. nu sitter jag och kollar BB ska snart gå och lägga mig och sova så jag är utvilad till provet i morgon. kanske skriver ett inlägg innan jag går och lägger mig.

Peace!


meet the queens

ojoj, nu har jag ite bloggat på hela dagen men det är för jag och kimie har varit aktiva och har pluggat hela dagen verkligen, snart börjar sista lektionen hoppas på att få sluta lite tidigare så man kommer hem ganska skapligt idag :) pluggdagen vart i morgon istället och det är ändå ganska skönt för i morgon slutar vi vid typ 2:)
men jag är skapligt seg nu, så funderar på att ta en PW innan lektionen ;) jag ska fan göra det så godnatt:)

peace!





fuck you!

hejhej! nu är jag hemma från modevisningen alla var jätte fina:) sitter och glor tv just nu ska snart ta mig nått att äta sen blir det lite plugg och sen sova, i morgon är dett en plugg dag som gäller så nu ska vi få in så mycket som möjligt :) men nu ska jag ta lite käk :)

peace!




det går bra nu

hej! nu är jag hemma efter massor möten:) första gick bra och andra gick med jätte bra:) snart kommer micke hem med max, mummms:) hahah sen blir det att bege sig mot jhon bauer för modevisning, hoppas det går bra för lilla towe haha :) men måste byta om och grejer, för var lite stressad i morse för skulle möta upp towe innan jag började så jag han inte byta byxor för dom sprack hahah , så har gått emd världesn hål i byxerna idag. men vem bryr sig!

ne nu ska jag fixa till mig lite sen blir det käääk :)

peace!


me puedo matar

hej! sitter i skolan och har småföretagande B. inte kul alls. har 2 möten idag så det blir inte mycket skola sen så är det modevisning ikväll med josse :) i morgon är det plugg dag med johanna. så då ska vi få bort så mycket som möjligt :) känner att det går bra nu och att jag kommer få bort mycket nu! elelr det är ett måste.
förlåt för jag skriver så mycket om skolan men det är så att vi har lov nästa vecka sen går det en vecka sen avslutas alla våra kurser så därför är det mycket plugg.
men nu ska jag vara lite aktiv:)

peace!


så ser jag ut idag :)

home sweet home

hejhej :) sitter och kollar BB nu och dricker mina älskade caprisonne:) börjar lite smått sådär får tillbaka mina lockar :) det gillar vi! har saknat dem lite:)
men nu tänkte jag krypa ner i sängen och mysa och sen sova:)

peace!




måns möller

hejhej! nu har jag precis kommit ut duschen och är hemkommen från skolan:) Måns Möller var klockren asså riktigt roligt. har vart riktigt skönt väder nu på eftermiddagen/kvällen så det är ett stort+ har även fått 1 MVG 1 VG och 4 G idag :) så är super glad. och nu är det bara 4 dagar kvar sen är det lov :) men nu ska jag föna håret och allt sen blir det big brother.
i morgon är det modevisning med josse med :) sen på onsdag plugga med johanna:)

men nu ska jag käka lite sen föna håret:)

peace!

i dont want to lose you

hej! sitter i skolan nu och har turism, vi kollar på nån film eller nått. är verkligen skiit trött idag och det känns som jag skulle kunna sommna när som. efter skolan är det öppet hus som jag ska hjälpa till på så kommer inte hem förrän senare ikväll. men nu ska jag vara lite aktiv

peace!


9 to 5

hej! hemkommen från bella nu, vart att kolla BB och bara chilla. tror inte det blir så mycket sömn inatt så ska nog sitta och plugga lite och sånt så jag får bort så mycket som möjligt. för det är bara 1 vecka kvar i skolan sen är det lov, sen har vi 5 veckors praktik. men jag ska nog sitta i skolan i 1 vecka och plugga igen massor, och jag har inte hittat nån praktikplats än:( kanske får vara hos pappa:) men nu är det dags att ta tag i plugget:)

peace!


så såg jag ut i fredags:)

2008

juli 2008



augusti 2008





september 2008



oktober  2008
-
november 2008




december 2008







där vi bor

hej! jag vet att jag inte har bloggat på typ hela veckan det är så att min älskade hund ida gick bort i måndags, hon fick cancer i magen och dog efter oprationen. så därför har inte jag velat blogga direkt. men nu ska jag ta tag i det igen. och jag vill tacka alla mina nära och kära som har varit så söta och snälla mot mig och tröstat mig. love you all.


första gång vi sågs

På den här sidan himlen finns en plats som kallas Regnbågsbron.
När ett djur som varit särskilt betydelsefull för någon dör, så kommer det till Regnbågsbron.
Där finns ängar och kullar för alla våra speciella vänner så att de kan springa och leka tillsammans. Där finns tillräckligt med mat, vatten och solsken, och våra vänner har det varmt och skönt. Alla djur som har varit sjuka och gamla blir återställda till hälsa och vigör; de som varit skadade eller handikappade blir friska och starka igen, precis som vi minns dem i våra drömmar från gångna tider.
Djuren är glada och nöjda, utom för en liten sak; de saknar alla någon väldigt speciell som de varit tvungna att lämna kvar. Alla springer och leker tillsammans, men en dag kommer någon av dem att stanna upp och titta i fjärran.
Dess klara ögon är intensiva; kroppen börjar skälva. Hon springer plötsligt ifrån gruppen, flyger över det gröna gräset, hennes ben bär henne fortare och fortare.
Hon har sett dig, och du och din speciella vän möts till slut i en lycklig återförening för att aldrig skiljas igen. Lyckliga kyssar regnar över ditt ansikte, dina händer smeker på nytt det älskade huvudet, och du ser ännu en gång in i de tillgivna ögonen på ditt djur som så länge varit frånvarande från ditt liv men aldrig från ditt hjärta.
Sen går ni över Regnbågsbron tillsammans

vila i frid<3

ny vecka

hej! vet att jag inte har uppdaterat, men det blir så på helgerna!
i lördas vart det utgång med kelly sedan efterfest till halv 7 på morgonen och då var det bara att bege sig mot idol kön, 4 ochen halv timme fick vi stå i kö för att komma in:) hahah gick ju dock inte vidare hahah , men det var inget jag hade väntat mig heller, men nu kan jag ta bort det från min lista:) hahah.
men det var en jätte rolig upplevelse.
så kom hem igår och sommnade och sov hela natten typ:)

nu ska jag snart bege mig mot skolan slutar vid 2 skööönt!

men nu ska jag packa ner allt till skolan:)

peace!




WTF

hejhej, 2 dagar sen jag uppdaterade inte bra. igår så var jag hemma från skolan och tog igen lite sovtimmar om man säger så. sen vart det hem till pappa och käka lite och umgås, sen så kom jag hem fixade mig drog till jimmy på förfest sen vart det krogen sen vart det hem till jimmy på efterfest, sommande en stund hos han kom hem runt halv 7 eller nått, tur att han och jag bor grannar:)
ikvll får vi se vad det blir:) antingen fest, krogen eller bara chilla:) jag är pepp på alla 3 saker så vet inte riktigt :)
har ätit sommar mat idag med, färskpotatis och sånt, muuuummms.
men jag ska lägga och kolla lite tv tror jag och kanske sova en liten stund eller nått :)

peace!


RSS 2.0