tjena blixten

hallå där, nu är det 1 vecka kvar tills jag sitter på tåget mot emmabodafestivalen. fick reda på att towe följer med  och jag är så jävla glad över det, gjorde min dag♥ nu ska jag städa sen packa, ikväll blir det att vara med towe innan jag rör mig ner mot helsingborg i morgon:) aja pussen


:)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


emmmaboda

hej alla förlåt för dålig uppis men har inte riktigt haft tid just nu:)

jag sitte roch taggar lite för mig själv nämligen. för om 1 vecka åker jag, josse, my, patrik, robin och kanske nicke,ryssen och towe till emmaboda festivalen i 4 dagar och vi kommer ha det så jävla kul.

iaf ikväll vart det fika med josse, towe och my och vi har haft skit kul suttit och skrattat som fan och taggat :D blir redigt med supa kan jag lova, jag ska ha 2 plattor cider så det får räcka:p hahah . men nu ska jag kolla film så puss


jag som sover :D

Rösta på min sko

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Dagens

Dagens hiss

ullared och mosters vårullar

Dagens diss

att det spöregnade förut och att det var mycket folk på ullared

Ullared

hallå där dålig uppis vet det!

Onsdag: igår så åkte jag ju till mina kusiner i falkenberg, hade damp på bussjäveln, för först var den försenad i 20 min sen fick vi stå i bilkö i 20 min sen så typ funka inte växellådan så fick byta buss i jönköping, så missade första halvlek av matchen, tyskland förlorade ju tyvärr men dem kämpade bra.

Torsdag: idag så har jag och mamma vart i ullared och köpt massor grejer, vart 3 par leggins, 3 linnen 2 tröjor, ett par mjukisbyxor, 2 BH:ar typ 15 par strumpor 8 par trosor 2 par kortbyxor perfym, godis och lite sånnt så nu har jag lite nytt till gaderoben:) ikväll blir det väl att dra ut med matte och chilla:) har precis ätit min ingifta mosters hemmagjorda vårrullar så jävla goda, hon har även visat mamma hur man gör så vi kan äta det hemma med :) men nu blir det att chilla och prova alla kläder :)


falkenberg her i come

hallå, sitter just nu i mitt rum och chillar inför den långa bussresan:), ska åka ner till mina kusiner några dagar och shoppa lite och liseberg:) allt jag hoppas på nu är att jag hinner se första halvleken av fotbollen, efetr somd et är tyskland som skör måste man stödja sitt land hahah :D för er som inte vet så är jag tysk:D har även vart i tinnis med towe en sväng, träffade även på familjen åkerblom. såg lite roligt ut eftersom man inte får bada med tatueringen så fick jag ha armen uppe i luften :P hahah, det är lite ömt fortfarande men annars bra:) fått många komplimanger om att den är jätte fin:) men nu ska jag packa ner det sista och röra mig mot bussen:)


ont ont ont

hej hej, sitter i mitt rum med min lilla towe, var och fika förut som vanligt haha :D har även tatuerat mig idag gjorde skit ont men värt det, den är inte rikigt klart ska fixa det nästa vecka äker till kusinerna i morgon, så höres där nere

FEEEL!

hej, är itne på det muntraste humöret allt verkar gå fel asså hela tiden, men men idag så vart det tinnis och lite sånt och sen på kvällen bio, såg den nya twilight den sööög tyckte jag, hände inget börjar bli väldigt ut tjatat med dem där filmerna första är bäst så är det bara. sen har jag bara vart i stan kom hem nyligen, hoppas på en bra idag morgon:)

Carpe diem

hej hej, nu tänkte jag ta tag i min blogg igen men kanske inte kommer bli världens bästa uppis eftersom det är sommarlov, men ska göra mitt bästa. men nu ska jag fixa mig lite eftersom jag ska ut med mina kompisar ;)

RSS 2.0